|
Brassói apró pecsenye...
|
A húst leöblítjük, szárazra töröljük, és kb. 1-2 cm széles, 4-5 cm hosszú csíkokra felvágjuk. A szalonnát gyufaszál vékonyság... |
1 komment
|
73 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.13 12:34
|
|
|
|
|
|
Baconbe göngyölt csirkemáj...
|
A májat megtisztítjuk, és nagyságuktól függően 2-3 részre vágjuk. Szitába téve átmossuk, alaposan lecsepegtetjük, s a fűszerekk... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.12 07:54
|
|
|
|
|
|
Töltike-
|
Kevés olajon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, a májat és petrezselymet. A fűszerekkel megszórva, gyakori keverés ... |
1 komment
|
18 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.11 07:43
|
|
|
|
|
|
Búbos hús
|
A tarja szeleteket előző nap megsóztam, borsoztam, majd másnap, kevés olajban elősütöttem. A húst tepsibe leraktam és ráhalmozt... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.11 06:51
|
|
|
|
|
|
Töltött patisszon...
|
A patisszont megmossuk, a tetejét levágjuk, a magokat kikaparjuk. Az apróra vágott hagymát és a darált húst megpirítjuk, közben... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.10 07:12
|
|
|
|
|
|
Töltött kacsanyak...
|
A hagymát apró kockára vágjuk, olajon üvegesre dinszteljük, beletesszük a gombát, a darált húst, ízlés szerint fűszerezzük sóva... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.08 10:18
|
|
|
|
|
|
Vega töltött cipó...
|
Kétharmad rész finomliszt és egyharmad rész Graham-liszt keverékéből, 2 szem főtt, áttört burgonyával és 2 deka élesztővel, f... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.07 17:18
|
|
|
|
|
|
Mustáros pulykamell
|
Felszeleteljük a pulykamellet,kikloppfoljuk , sózzuk. A mustárt a fűszerekkel összekeverjük és hozzáadjuk a joghurtot. Kikenünk ... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.07 16:39
|
|
|
|
|
|
Káposztás kacsa
|
A megtisztított kacsa bőrét sűrűn bevagdosom, a vájatokat sóval, borssal és zúzott fokhagymával bedörzsölöm. A kacsa hasüregébe... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.06 15:54
|
|
|
|
|
|
Farsangi részeges csirke
|
A megmosott csirkét kívül-belül megsózzuk, belsejét majoránnával, külső felületét borssal fűszerezzük.
Az így előkészített cs... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.05 10:05
|
|
|
|
|
|
|