|
Zöldborsós tojásrántotta
|
A zöldborsót megfőzöm 10-12 perc alatt ételízesítővel ízesített vízben. Leszűröm és margarinon megpirítom.
A tojásokat felver... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
nokedlee
2014.01.06 06:07
|
|
|
|
|
|
Francia hagymaleves ementáli sajttal
|
Felfőzöm a Marhahúsleves kockákat kb. 1 liter lobogó vízben.
Karikákra vágom a hagymát, megdinsztelem forró olajon és megszór... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
hornoke
2013.12.11 14:15
|
|
|
|
|
|
Csirkecomb csiperke és laska gombával
|
A vöröshagymát felkockázom, margarinon lepirítom. Pirospaprikát és chiliport szórok bele és beleteszem a megtisztított combokat... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szonoczky
2013.12.11 18:44
|
|
|
|
|
|
Almás savanyúkáposzta
|
A hagymát felkockázzuk és kevés margarinon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a savanyú káposztát, felöntjük a vízzel és beletesszük... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
blackandi
2013.12.07 14:53
|
|
|
|
|
|
Fokhagymás-diós lapcsánka
|
A burgonyát megtisztítjuk és apró lyukú reszelőn lereszeljük. Hozzáreszeljük a fokhagymát.Hozzáadjuk a lisztet, a tojást és a d... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szonoczky
2013.12.06 21:11
|
|
|
|
|
|
Sárgaborsós pirog
|
A sárgaborsót áztassuk be egy éjszakára. Egy lábasba öntsünk 2 pohár vizet, majd tegyük bele a sárgaborsót és a Zöldségleveskoc... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
anyakatus
2013.12.02 15:38
|
|
|
|
|
|
Túrógombóc
|
Az áttört túrót összegyúrjuk a tojásokkal és a búzadarával. Legalább fél napig állni hagyjuk, ha ezt betartjuk, akkor a búzadar... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
magyaritunde
2013.12.01 14:27
|
|
|
|
|
|
Hideg, zelleres almaleves
|
Vágjuk kis kockákra az almát és a zellert.
A felhevített margarinon pároljuk először a zellert, majd az almát.
Előírás szerin... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
viragbaba
2013.11.26 11:39
|
|
|
|
|
|
Zöldborsós omlett ömlesztett sajttal
|
Csepegtessük le a borsót, majd melegítsük meg 1 evőkanál margarinon.
Keverjük fel habosra a tojásokat, adjuk hozzá az összemor... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szabonori
2013.11.25 17:29
|
|
|
|
|
|
Máglyarakás
|
Az almákat megmossuk, félbevágjuk, magházukat kimetsszük, húsukat vékonyan fölszeleteljük. A fahéjjal megszórjuk, és 5 deka mar... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
birann
2013.07.25 21:07
|
|
|
|
|
|
|