|
BROKKOLIKRÉMLEVES
|
a megtisztított és felvágott zöldségeket feltesszük főni
amikor megfőttek, néhány brokkolirózsát félreteszük, leszűrjük a vize... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
bodoban
2016.11.02 12:55
|
|
|
|
|
|
Sütés nélküli 15 perces túrótorta eperrel
|
1. A tojássárgájákat a cukorral, vaníliás cukorral és a szoba-hőmérsékletű vajjal habosra keverem. Hozzáadom a túrót is, habver... |
1 komment
|
7 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.07.04 09:25
|
|
|
|
|
|
Csirkés-zöldséges cannelloni
|
A húst tisztítsd meg alaposan, sózd be, majd kockázd fel, és tedd egy kicsit félre. A hagymát is kockázd fel, majd a bacont is.... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.13 19:13
|
|
|
|
|
|
Tormakrémes sonkatekercs
|
Nem lesz túlságosan nehéz dolgod. A vajat felezd el, hogy aztán majd a folyamat végén a két vajalapú masszát egyesítsd. Az egyi... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.03.29 15:46
|
|
|
|
|
|
Kalácsban sült sonka
|
Az élesztőt langyos tejben kis cukorral futtatjuk fel. A lisztet, a cukrot, a csipetnyi sót, a tojássárgáját és a vajat beletes... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
feviroza
2015.03.24 14:15
|
|
|
|
|
|
Savanyú káposzta bulgurral
|
A hagymát, a kétféle szalonnát csíkokra, a kolbászt karikákra, a húst kockákra vágjuk. A káposztát beáztatjuk, kinyomkodjuk, fe... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
bartfaiandrea
2014.04.24 07:45
|
|
|
|
|
|
Rizsfelfújt meggyel
|
A tejet felforralom, hozzáadom a rizst és tejberizst készítek. Hagyom kihűlni. A tojássárgáját cukorral kikeverem és hozzáadom ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
francesca
2014.03.26 21:03
|
|
|
|
|
|
Zöldségpörkölt tésztával
|
A tésztát feltesszük főni sós vízben.
Minden zöldség hozzávalót fajtájának megfelelően tisztítunk és aprítunk úgy, hogy nagyjá... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
galambjani
2013.02.16 10:02
|
|
|
|
|
|
Ízletes almatorta kecskesajttal
|
A sütőt előmelegítem 180 fokra , kocka alakú tepsit kivajazom .
A cukrot, olajat, vaníliát, rumaromát és a tojást alaposan kik... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
ibolya58
2012.12.31 23:11
|
|
|
|
|
|
Halászlé
|
Legjobb, ha 1.30- 1.60 kg -os pontyokat veszünk.
Tisztítás után beirdaljuk, azaz 3-4 mm mélyen bemetszést végzünk a hal húsába... |
5 komment
|
6 ember kedveli
|
kicsimaszat
2012.12.06 23:21
|
|
|
|
|
|
|