|
Töltött káposzta sült oldalassal és puliszkával
|
A hagymát megfonnyasztjuk kevés olajon, hozzátesszük a rizst és kevés ideig pirítjuk..Amikor készen van hozzáadjuk a húshoz,sóz... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.26 13:19
|
|
|
|
|
|
Kölesfasírt
|
A kölest kevés olajon megpirítjuk,felöntjük 9 dl vízzel és lassú tűzön megfőzzük. Hagyjuk hűlni.
A hagymát apróra vágjuk,megfo... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
zorsha
2013.10.15 19:21
|
|
|
|
|
|
Hagymagombóc
|
Meghámozzuk a kenyeret, és apróra vagdossuk.
3 dkg margarinon megfonnyasztjuk a felkarikázott póréhagymát, majd a tűzről lev... |
1 komment
|
11 ember kedveli
|
nyuszko0
2013.05.19 15:54
|
|
|
|
|
|
Lencsekrémleves füstölt sajt kockákkal
|
Az előző napon beáztatott lencsét leszűrjük.
A hagymát finomra vágjuk, egy fazékban az olajon kevergetve megfonnyasz... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.17 13:36
|
|
|
|
|
|
Szabolcsi töltött káposzta kelkáposztával
|
Első lépésként a káposztát egy nagyobb fazék vízben, melybe mikor felfő, ecetet és kb. 1 evőkanál sót teszünk, megfonnyas... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.09 12:17
|
|
|
|
|
|
Tepsis nokedlis darálthús
|
Az apróra vágott vöröshagymát kevés zsiradékon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a köménymagot, majd pirospaprikával meghintve a dará... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
galambjani
2012.10.15 22:26
|
|
|
|
|
|
Párizsi hagyma leves.
|
A hagymát megtisztítjuk, vékony csíkokra vágjuk, majd egy lábosban vajon megfonnyasztjuk.
Borral és az erőlevessel felöntj... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.28 13:46
|
|
|
|
|
|
Karfiolfelfújt
|
Elkészítjük a zöldséglevest. A karfiolt megtisztítjuk, rózsáira szedjük, a fekete részeit levágjuk. A burgonyát meghámozzuk, me... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
astrea
2012.04.17 13:08
|
|
|
|
|
|
Őzgerinc libamájjal és mézes szedermártással
|
A lehártyázott, megtisztított őzgerincet bepácoljuk egy éjszakára a mustárból, olajból és frissen tört színesborsból készült ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.10 12:18
|
|
|
|
|
|
|