|
Padlizsánnal töltött gomba
|
Citromos vízben egy-két perces forralással megfőzöm a megtisztított gombákat.Kiszedem és megszárítgatom őket.Az apróra vágott v... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
izabella69
2014.09.10 14:03
|
|
|
|
|
|
Tárkonyos hal leves
|
A zöldséget megtisztítom, a vöröshagymát meghámozom és finomra vágom. A petrezselyemzöldet apróra metélem. A halat és halbelsős... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
eva23
2014.08.27 16:33
|
|
|
|
|
|
Gulyásleves paradicsommal ízesítve
|
A vöröshagymát apróra vágom, lassú tűzön megfonnyasztom a zsíron, majd rászóroma pirospaprikát, megkeverem, s felengedem 2-3 ev... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
francesca
2014.05.30 15:50
|
|
|
|
|
|
Töltött csirkecomb
|
A hagymát apró kockákra vágom, sózom és az olajon megfonnyasztom. Közben beáztatom a tejbe a zsemlét és ki is nyomkodom. Rádobo... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
csordasne
2014.05.02 15:56
|
|
|
|
|
|
Olaszos tészta
|
A paradicsomokat néhány másodpercre forró vízbe mártom, majd lehúzom a héjukat és felkockázom őket. Pici olívaolajon megfonnyas... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
balabala63
2014.03.21 18:29
|
|
|
|
|
|
Slambuc
|
A szalonnát apró kockára vágom, kisütöm, a pörcöt kiszedem. A kockára vágott hagymát és a vékony csíkokra vágott zöldpaprikát, ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
viragbaba
2014.03.15 20:22
|
|
|
|
|
|
Almás rakott burgonya
|
A burgonyát héjában megfőzöm, a tojásokat is keményre megfőzöm és hideg vízbe merítve lehűtöm. A hagymákat apróra felkockázom, ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
eva23
2014.02.16 19:57
|
|
|
|
|
|
Frutti di Mare spagetti
|
A vöröshagymákat apróra vágom, és a margarinon megfonnyasztom.
Hozzáadom az apróra aprított paradicsomot és tovább párolom, m... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
ildikobezsan
2014.02.12 15:50
|
|
|
|
|
|
Tejszínes csirkecomb
|
A feldarabolt csirkecombot meglocsolom egy pici olajjal (1-2 evőkanál), rászórom a gyros fűszerkeveréket, majd hagyom állni 1 ó... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
pokollady
2014.02.05 11:24
|
|
|
|
|
|
Lecsós sertésborda tarhonyával
|
A tarhonyát kevés olajon arany barnára pirítom majd felöntjük 2,5x-es sós forró vízzel és készre párolom. A húst kiklopfolom, g... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
amentida
2013.12.14 18:59
|
|
|
|
|
|
|