|
Fokhagymás hal ropogós bundában
|
A halszeleteket kicsit besózzuk (a tengeri halat óvatosan, mert eleve sós). Egy kiló halhoz 1 nagy vagy 2 kisebb fej fokhagymát... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
taszat
2018.01.06 23:26
|
|
|
|
|
|
Isteni narancstorta
|
A fogyasztásra szánt nap előtt 1 nappal 1 narancs héját lereszelem, a többit vékonyan meghámozom és lekarikázom, hat kanál cuko... |
0 komment
|
16 ember kedveli
|
liza1
2013.05.19 07:24
|
|
|
|
|
|
Sztracsatella sütés nélkül
|
A tejben elkeverjük a darát, a cukrot, a tojássárgákat és a sót. Lassú tűzön feltesszük melegedni, majd állandóan kevergetjük... |
1 komment
|
27 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.02 05:47
|
|
|
|
|
|
Gesztenyés krémes szelet!
|
A gesztenyemasszát a vajat / 5 dkg /, darált keksszel összekeverem.Kevés rummal ízesíthető.
Kb: 1 ujjnyi vastagra kinyújtom és... |
1 komment
|
23 ember kedveli
|
ibolya58
2012.02.25 17:01
|
|
|
|
|
|
Fügés-barackos sertéskaraj...
|
A karajokat kiverjük, sózzuk, borsozzuk, 1-2 órát pihenni hagyjuk. A serpenyőt vagy rostsütőt vékonyan beolajozzuk, majd a lisz... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.14 16:33
|
|
|
|
|
|
Bajai halászlé
|
A halat megtisztítjuk, kívülről megmossuk (utána már nem szabad mosni). Majd felbontjuk, a belsőséget kiszedjük - ikrát-t... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
szaszi98
2013.12.19 17:36
|
|
|
|
|
|
|