|
Camambert mártásos csirkefalatok
|
Apróra szeleteljük a vöröshagymát és egy kevés olajon megpároljuk.Megfűszerezzük a felkockázott csirkemellet,majd megsütjük a h... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2012.10.04 21:47
|
|
|
|
|
|
Aszaltszilvás csirkemell
|
A csirkemelleket kicsontozzuk úgy, hogy 4 tömör húsdarabot kapjunk. A fél csirkemelleket kiklopfoljuk, vigyázzunk arra, hogy a ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
ketiksz
2012.09.15 15:11
|
|
|
|
|
|
Hideg gyümölcskrémleves
|
A cseresznyét kimagozzuk és feltesszük főni annyi vízzel, hogy ne lepje még el. Hozzáadjuk a szedret és a befőttet (levével egy... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.30 20:59
|
|
|
|
|
|
Cukkinisaláta...
|
A zöldségeket legyaluljuk, illetve jól felaprózzuk és összevegyítjük. Ezután megfűszerezzük, és leöntjük a kefirrel.
Hűtő... |
1 komment
|
8 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.13 12:22
|
|
|
|
|
|
Spanyol madár
|
A karajt megmossuk,nagy szeletekre felvágjuk,kiverjük,a húsnak csak az egy oldalát sózzuk,borsozzuk,mustárral megkenjük.Félbe v... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
koszen1969
2012.01.12 17:28
|
|
|
|
|
|
Töltött patisszon...
|
A patisszont megmossuk, a tetejét levágjuk, a magokat kikaparjuk. Az apróra vágott hagymát és a darált húst megpirítjuk, közben... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.10 07:12
|
|
|
|
|
|
Fogas burgonyaágyon
|
A készítés előtti napon süllőket egy centiméterenként beirdaljuk, bekenjük mustárral, meghintjük borssal, meglocsoljuk a citro... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
vzsuzsa64
2012.01.04 14:00
|
|
|
|
|
|
Francia hagymaleves
|
A fokhagymát apró kockákra, a vöröshagymát vékony karikákra vágjuk; a vajon és az olajon lassú tűzön megdinszteljük.
Meghintjü... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
xamada
2011.12.29 07:01
|
|
|
|
|
|
|