|
Göngyölt karaj
|
A húst hosszú pengéjű éles késsel csigavonalban úgy vágom fel, hogy jó nagy húslapot kapjak. Megsózom, megborsozom. Elosztom ra... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.07 16:58
|
|
|
|
|
|
Tőkehalfilé sajttal
|
A halat leöblítem,majd leitatom róla a vizet. Citromlével meglocsolom és megszórom reszelt citromhéjjal. Ráreszelem a hagymát,m... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
mank87
2012.01.04 19:21
|
|
|
|
|
|
jókai bableves
|
Elkészítés:
Előző este beáztatjuk a csülköt és a babot.A meghámozott f.hagymát és a borsot teafű-tartóba rakjuk (így könnyedé... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
gabendj
2011.12.27 11:51
|
|
|
|
|
|
Rozmaringos birsalma puncs---
|
Az almalét a borral, a cukorral, a vaníliarúd kikapart belsejével és a rozmaringággal felforraljuk, a meghámozott és felkocká... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.16 06:17
|
|
|
|
|
|
|