|
Pasifogó tepsis hús
|
1 kg burgonyát meghámozunk és nagyobb kockára vágunk,nyersen szorosan egymásmellé tesszük a tepsibe,kicsit megsózzuk és kis vaj... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.20 13:52
|
|
|
|
|
|
Narancsleves
|
A narancsok levét kifacsarjuk, személyenként 2,5-3 dl lével számolva.
3-4 narancsot késsel meghámozunk, és apró kockákra vág... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
dorcih
2012.04.06 20:06
|
|
|
|
|
|
Rösti cordon bleu...
|
Elkészítés:
A burgonyát megmosunk, meghámozunk és almareszelőn lereszelünk. 3 tojást felverünk, a reszelt burgonyával alaposan... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.20 06:38
|
|
|
|
|
|
Malacnyelv lencsével...
|
A lencsét megmossuk, és 1-2 órára beáztatjuk. A nyelvet megmossuk. A hagymát és három gerezd fokhagymát meghámozunk.
A ny... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.27 07:43
|
|
|
|
|
|
Narancsleves habgaluskával-ahogy én készítem-
|
A fahéjból, a szegfűszegből és egy citrom lehámozott héjából körülbelül 1dl vízzel fűszerkivonatot készítünk, majd hagyjuk ki... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.15 07:34
|
|
|
|
|
|
|