|
Vendégváró sütemény
|
A barna lapokhoz 25 dkg lisztből, 5 dkg margarinból, 5 dkg cukorból, 2 tojássárgájából, 1 evőkanál kakaóporból, a szalalkáliból... |
1 komment
|
9 ember kedveli
|
jolika66
2015.07.12 16:52
|
|
|
|
|
|
Bajai halászlé
|
A pontyot megtisztítjuk. Ez abból áll, hogy az élő pontyot agyonütjük úgy, hogy pontosan a szeme közé ütünk egy kalapáccsal. Ez... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
eslavitsek
2013.10.16 11:13
|
|
|
|
|
|
Orosz Pierogi !
|
Először a tölteléket csinálom meg:
A burgonyát kevés sós vízben megfőzöm s ezek után áttöröm.
A túrót ,sót, borsot, és az átt... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
ibolya58
2012.04.03 20:21
|
|
|
|
|
|
Meggyes-mákos rétes
|
A lisztet egy tálba szitáljuk, hozzáadjuk a sikért és a zsírt elmorzsoljuk a liszttel. A langyos vízben feloldjuk a sót, be... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.30 18:41
|
|
|
|
|
|
Praktikus csemege
|
A tejből és a búzadarából sűrű tejbegrízt készítünk. Kihűtjük.
Lisztezett deszkán összegyúrjuk, majd tetszőleges pogácsákat sz... |
0 komment
|
20 ember kedveli
|
kovacsagi
2012.03.05 22:43
|
|
|
|
|
|
|