|
Csirkeleves gourmand módra.
|
A csirkét megtisztítom, átmosom, és kis darabokra vágom. Másfél liter sózott vízben félpuhára főzöm, majd a húst levétől lesz... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.07.04 08:43
|
|
|
|
|
|
Juhtúrós tésztagratin !
|
A kép sütés előtt készült !
Az újhagymát és a fokhagymát megtisztítom, az újhagymát a zöldjével együtt összevágom.
A mozzare... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
ibolya58
2012.05.02 20:56
|
|
|
|
|
|
nyírségi gombócleves!
|
A borjúhúst kockákra vágom, és egy kevés olajon fehéredésig sütöm.Közben a zöldségeket megtisztítom,egyforma nagyságúra felvágo... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
ibolya58
2012.02.11 17:40
|
|
|
|
|
|
Savanyú tüdőleves csicsókával
|
A tüdőt és a szívet 3-4 cm-es darabokba vágom. A lilahagymát és a fokhagymát finomra vágom, a száraz fűszereket mozsárban meg... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.09 23:29
|
|
|
|
|
|
Homár-spagettivel-
|
A zöldségeket megtisztítom, feldarabolom, és egy nagy, széles edényben kevés olívaolajon megfuttatom. Enyhén sózom, borsozom, f... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.09 23:31
|
|
|
|
|
|
MÉZES KACSACOMB VELE SÜLT KRUMPLIVAL
|
A kacsacombot megtisztítom, sózom, borsozom, majd bekenem mézzel. Ízlés szerint, ki mennyire szereti édesen. A bőre alá teszem ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
brezdergott
2012.01.24 11:17
|
|
|
|
|
|
Kolbászos leves!
|
A hagymát megtisztítom, finomra vágom, lábasban, az olajon, kis lángon 5 perc alatt megfonnyasztom.. A kolbász bőrét lehúzom - ... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
ibolya58
2012.01.21 15:10
|
|
|
|
|
|
Gesztenyés zellerkrémleves...
|
A gesztenyét kb. 35-40 perc alatt puhára főzöm, meghámozom. A zöldségeket megtisztítom, a hagymát finomra, a zellert és a bur... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.26 07:58
|
|
|
|
|
|
Csülök pékné módra
|
A csülköt jól megmosom, majd mély lábosba teszem, és felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje. Jól megsózom, hogy a főzés során bes... |
1 komment
|
30 ember kedveli
|
gzax
2011.12.21 18:10
|
|
|
|
|
|
Pacalpörkölt-
|
A pacal abálása: először is a hentesnél veszek szép, előmosott pacalt (1 főre kb. 30 dkg-ot számolok). Ezt otthon gondosan meg... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.21 08:59
|
|
|
|
|
|
|