|
Fasírt másképp !
|
A bacon kivételével a hozzávalókat összedolgozzuk. Fasírtot formázunk és a félbevágott baconnel körbetekerjük. Sütő papírral bé... |
2 komment
|
65 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.01.14 18:06
|
|
|
|
|
|
VINEGRED Ukrán céklasaláta
|
A fenti alapanyagokat összekeverjük egy kis saláta alaplében, vagy tartármártásban. A mennyiségeket egyéni ízlés szerint állíth... |
1 komment
|
8 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.12.14 22:38
|
|
|
|
|
|
Hideg meggyleves
|
Vízbe sót és cukrot teszünk, majd felforraljuk. Hozzáadjuk a kimagozott meggyet és újra felforraljuk. A meggy 2/3 részét áttörj... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.11.05 15:53
|
|
|
|
|
|
Vegetáriánus lencsés hurka
|
1-1 arányban lencse és fehér rizs szükséges. ( pl. 3 bögre egyikből-másikból, ez egy nagy tepsibe való, nagy mennyiség lesz)
A... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.10.28 11:29
|
|
|
|
|
|
Citromsodó
|
A hozzávalókat kikeverem, állandó keverés mellett felfőzöm, langyosan belekeverem a citrom levét, és jól lehűtöm.
Én háromsz... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.10.14 12:56
|
|
|
|
|
|
Harcsapaprikás
|
A vöröshagymát apróra vágom. A paradicsomot és a paprikát felszeletelem. A harcsát közepes kockákra vágom. Egy edénybe olajat ö... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
amentida
2014.10.06 18:11
|
|
|
|
|
|
Mazsolás rizs
|
A rizst, kétszeres mennyiségű sós vízben kifőzzük. A vajon átpároljuk a mazsolát és megszórjuk a kurkumával, majd ízesítjük egy... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
blackandi
2014.09.29 17:54
|
|
|
|
|
|
Zöldség rizottó
|
A rizst kétszeres mennyiségű, forró, sós vízben puhára pároljuk, fedő alatt. A zöldségeket vajon megpároljuk, a fűszerezzük és ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szilnora
2014.09.29 13:58
|
|
|
|
|
|
Csirkemelles rakott tészta
|
A tésztát kifőzzk, lecsepegtetjük A csirkemellet ujjnyi darabokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd olívaolaj és vaj keverékén át... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
patakigigi
2014.07.23 23:52
|
|
|
|
|
|
Ördöglángos - Cece
|
A marhahátszínt előző este őrölt fekete borssal és mustárral alaposan bekenjük, és hűtőszekrényben pihentetjük. Másnap a vörösh... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
simocsi
2014.07.10 22:02
|
|
|
|
|
|
|