|
Körtelepény
|
a tésztáhozvalókat mély tálba rakom (a margarint megreszelem vagy szitán átnyomom), majd gyorsan összegyúrom és cipóba formálom... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
redrozsa
2012.08.25 09:29
|
|
|
|
|
|
Töltött káposzta
|
A savanyú káposztát hideg vízben átmossuk. A káposztalevelekről levágjuk a vastagabb ereket. A hagymát és a fokhagymát meghámoz... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
zsolti1997
2012.08.12 22:06
|
|
|
|
|
|
Citromparfé - jégkrém
|
A habport az előírás alapján elkészítjük. Hozzáadjuk a tejfölt, a cukrot, a reszelt citromhéjat és a citrom levét. Felhabosítju... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
tegehalom
2012.08.11 19:21
|
|
|
|
|
|
Sajtkrémmel töltött pogácsa
|
A tésztához a lisztet a rámával ,a sóval,a pirospaprikával és az élesztővel elmorzsoljuk.A reszelt sajtot belekeverjük,majd a t... |
2 komment
|
15 ember kedveli
|
tothanikorozsa
2012.08.07 23:37
|
|
|
|
|
|
Csirkeleves gourmand módra.
|
A csirkét megtisztítom, átmosom, és kis darabokra vágom. Másfél liter sózott vízben félpuhára főzöm, majd a húst levétől lesz... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.07.04 08:43
|
|
|
|
|
|
Citromrolád.
|
A tészta alapanyagaiból piskótalapot sütünk, és még melegen feltekerjük. Amíg kihűl, elkészítjük a krémet. A cukorhoz keverünk ... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.07.03 10:47
|
|
|
|
|
|
Kókuszgolyó
|
A kekszet ledaráljuk, elkeverjük a cukorral, a kakaóval és a szobahőmérsékletű vajjal. A meggybefőtt rumaromával ízes... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
redrozsa
2012.06.14 09:19
|
|
|
|
|
|
Borsós raguleves-csurgatott tésztával.
|
A borsót kifejtjük, megmossuk. A répát meghámozzuk, megmossuk, felszeleteljük. A pórét megmossuk, karikákra vágjuk. A húst me... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.06 16:54
|
|
|
|
|
|
Epres rebarbara lekvár
|
A gyümölcsöket megmosom, az epret négyfelé a rebarbarát hámozás után szeletekre vágom fel.
Egy magasfalú edénybe a gyümölcsök... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
ibolya58
2012.06.06 22:46
|
|
|
|
|
|
Tiroli mártás
|
A majonézt a többi hozzávalókkal összekeverjük.Szép halvány
rózsaszínűnek kell lennie.
Tojás és halételekhez illik leginkább.... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
vivike44
2012.05.13 22:45
|
|
|
|
|
|
|