|
Cukkinis, padlizsános egytálétel
|
A cukkinit és a padlizsánt megtisztítjuk és megmossuk. A cukkinit félbevágjuk és felszeleteljük. A padlizsánt felkockázzuk. A h... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
taszat
2018.01.27 18:18
|
|
|
|
|
|
Tonhalas rakott makaróni
|
1. A hagymát és a fokhagymát meghámozzuk, a hagymát finomra vágjuk. A tonhalat kiemeljük az olajból, kisebb darabokra tördeljük... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
taszat
2017.12.31 16:24
|
|
|
|
|
|
Hamburger
|
A hagymát vágjuk apró kockákra (mintha pörkölthöz vágnánk). Az összes hozzávalót keverjük össze egy tálban. A fóliát húzzuk ki ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
henihencsi
2017.03.24 17:28
|
|
|
|
|
|
A legfinomabb Szilvás Gombóc
|
A krumplit meghámozzuk, felkockázzuk, és kifőzzük.
Leszűrjük, összetörjük, hagyjuk kicsit kihűlni. Félbevágjuk, és kimagozzuk ... |
1 komment
|
12 ember kedveli
|
biga26
2016.08.03 22:28
|
|
|
|
|
|
Spenótos tészta
|
A tésztát főzd félkeményre sós, forró, lobogó vízben. Amíg elkészül, addig a spenóttal is megleszel.
A spenót leveleit mosd á... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.11 19:00
|
|
|
|
|
|
Baconos tészta
|
A tészta vizét feltesszük a tűzre. Amíg felforr, a tojásokat és a reszelt sajt egy részét a tejszínnel és kis sóval, borssal fe... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
nokedlee
2014.09.20 19:19
|
|
|
|
|
|
Legényhódító búbos hús
|
A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk. Meghintjük egy kis liszttel, majd egy nagy serpenyőben hirtelen kisütjük,... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.05.08 11:15
|
|
|
|
|
|
Fokhagymás röszti
|
A burgonyát nagy lyukú reszelőn lereszelem. A reszelt burgonyát, a tojást, a lisztet egy nagyobb tálban jól összekeverem. Sóval... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
sz-andi
2014.03.22 22:02
|
|
|
|
|
|
Sonkával töltött palacsinta
|
Egy nagy edénybe a öntöm a lisztet. Adok hozzá a 3 tojást, majd habverővel összekeverem. Közben lassan, adagolom hozzá a tejet,... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
amentida
2014.03.12 14:09
|
|
|
|
|
|
Legényhódító búbos hús
|
A hússzeleteket kiklopfolom, majd sózom, borsozom, meghintem egy kis liszttel, és egy jó nagy serpenyőben hirtelen kisütöm, maj... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.08 09:54
|
|
|
|
|
|
|