|
Hússal töltött tészta
|
A hagymát apróra vágom és üvegesre párolom.
Beleteszem a darált húst és sózom, borsozom átpirítom.
Amikor kész hozzáadom a fo... |
1 komment
|
10 ember kedveli
|
gurmika
2017.03.15 12:26
|
|
|
|
|
|
Sült csirkecombok mediterrán zöldségágyon
|
Tisztítást követően a combok forgójától az alsó comb felé sós újjammal 1-1 gerezd fokhagymát felnyomok, felső bőrét a hústól el... |
3 komment
|
13 ember kedveli
|
feviroza
2015.09.09 16:41
|
|
|
|
|
|
Káposztaleves
|
A káposztát vágjuk apróra, vagy gyaluljuk le. A többi zöldséget közepes nagyságúra vágjuk, majd felöntjük vízzel, hogy pont ell... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
noble
2015.04.11 06:14
|
|
|
|
|
|
Karamellás pite
|
1.A sütőporos lisztből, cukorból,Ramából, tojásból és tejből sima tésztát gyúrunk. Négy egyforma cipóra osztjuk, és 30 percig p... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
feviroza
2015.03.10 11:25
|
|
|
|
|
|
Habos mákos szelet
|
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, fóliába csomagoljuk, 1 órára a hűtőszekrénybe tesszük.
Az őszibarackokat 2 cm-es darabokra ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
feviroza
2015.03.04 14:50
|
|
|
|
|
|
Sós kifli variációk
|
A lisztet, a sót, az olajat, az élesztőt, a langyos tejet jól összegyúrom és 5 db cipót készítek belőle, majd fél óráig pihente... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.02.07 16:00
|
|
|
|
|
|
Sütőtökös sárgarépa püré
|
A zöldségeket megtisztítom és egyforma nagyságúra darabolom. Párolóedénybe rakom őket és egy csipetnyi sót szórok rá. 30-35 per... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
anyakatus
2014.05.10 18:39
|
|
|
|
|
|
Céklapép
|
A céklát megtisztítom és a burgonyát is megpucolom. Mindkettőt egyforma nagyságúra darabolom és egy pároló edénybe helyezem és ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
feedivion
2014.04.10 16:38
|
|
|
|
|
|
Habos mákos,almás sütemény
|
A lisztet elmorzsoljuk a Ramával, a sütőporral, a porcukorral, majd beledolgozzuk a tejfölt és a tojássárgát. Rugalmas tésztává... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.16 08:17
|
|
|
|
|
|
Erdélyi zsiványpecsenye puliszkával
|
A bélszínt tenyérnyi nagyságúra, a füstölt szalonnát feleakkorára vágjuk. A bélszínt sózzuk, borsozzuk, és a hagymát felnégyelj... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.13 10:34
|
|
|
|
|
|
|