|
Kakaós és fahéjas csigák
|
Az élesztőt megfuttatom a tejben, majd hozzáadom a cukrot, sót és vajat. Belekeverem a narancshéjat, az enyhén felvert tojást é... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
tigerx27
2012.03.29 20:12
|
|
|
|
|
|
Kókuszos kocka !
|
A csokit apróra összetördelem.
A tojást habosra keverem , majd adagonként belerakom az összes cukrot .Ezzel is jól összekevere... |
2 komment
|
13 ember kedveli
|
ibolya58
2012.02.17 16:55
|
|
|
|
|
|
Narancsdzsem...
|
2 kg narancsot vásárolunk, alaposan megmossuk, majd a sárga héját burgonyahámozóval, vagy egy éles késsel lehántjuk és szálká... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.27 13:48
|
|
|
|
|
|
Narancsos-bólé-
|
A narancsokat gondosan, meleg vízben megmosom, letörülgetem, majd a kockacukrokkal ledörzsölöm a héját. A narancshéjas cukrot... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.10 18:32
|
|
|
|
|
|
Narancsos csokoládékehely
|
A csokoládét vízfürdő fölé helyezzük, és felolvasztjuk.
A tűzhelyről levéve hozzáadjuk a narancshéjat, a tojássárgáját, és a l... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
vzsuzsa64
2012.01.04 13:43
|
|
|
|
|
|
Rozmaringos birsalma puncs---
|
Az almalét a borral, a cukorral, a vaníliarúd kikapart belsejével és a rozmaringággal felforraljuk, a meghámozott és felkocká... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.16 06:17
|
|
|
|
|
|
Narancsleves habgaluskával-ahogy én készítem-
|
A fahéjból, a szegfűszegből és egy citrom lehámozott héjából körülbelül 1dl vízzel fűszerkivonatot készítünk, majd hagyjuk ki... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.15 07:34
|
|
|
|
|
|
Tüzes bólé-ahogy én kínálom-
|
1. A szegfűszeget és narancshéjat kis vászonzacskóba kötjük, a vörösborral együtt tűzálló bóléstálban vagy rézüstben felforrósí... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.15 07:22
|
|
|
|
|
|
Narancsos kacsa
|
A megtisztított (a hasüreg és a zsírzó eltávolítására nagyon figyeljünk oda) kacsát kívül-belül megszórjuk a szárnyasfűszerrel.... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
jancsiba1
2011.12.13 15:06
|
|
|
|
|
|
|