|
Gyümölccsel töltött palacsinta
|
A liszthez hozzáadjuk a tojássárgákat, a sót és a cukrot.
A tejet fokozatosan öntjük bele, állandó keverés mellett, míg a pal... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
cocco
2012.02.12 04:53
|
|
|
|
|
|
Sajtos - tojásos Krumpli
|
A burgonyákat megtisztítjuk, kockára vágjuk és sós vízben megfőzzük. A megfőtt burgonyákat összetörjük.
A tojásokat is keményr... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
cocco
2012.02.12 04:41
|
|
|
|
|
|
Rakott karaj gazdagon
|
A felszeletelt gombát pici olajon megdinsztelem, hogy a felesleges folyadékot kiadja magából. A karajszeleteket kiklopfolom, és... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.10 18:29
|
|
|
|
|
|
Szarvasgulyás
|
Egy öblösebb edényben (lehetőleg bográcsban) olvasszuk ki és pirítsuk meg a kockára vágott szalonnát, majd adjuk hozzá a szinté... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.10 17:48
|
|
|
|
|
|
Kenyértésztában sült-fűszeres vaddisznó
|
Először a tészta alapanyagait (a tojás kivételével, mivel az a sütés előtti lekenéshez való) összekeverjük, kézzel jól kidolg... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.10 17:33
|
|
|
|
|
|
Töltött dagadó káposztával
|
A káposztát apróra összevágom, az almát hozzáreszelem, borssal, köménnyel ízesítem.
A húst felszúrom középen, majd egy zsebe... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.10 08:27
|
|
|
|
|
|
Póréval töltött karaj baconbe tekerve
|
A karajt nagyon vékonyra kiklopfolom, besózom. A szeleteket egyenként fűszerezem és töltöm, vagyis mustárral megkenem, borssal ... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.09 16:49
|
|
|
|
|
|
Kakaóscsiga
|
Az egészet gépben dagasztom és hagyom kelni a duplájára.
Lisztezett deszkára borítom és kb. 3-4 mm vastag téglalapra nyújtom. ... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
gigi55
2012.02.09 17:50
|
|
|
|
|
|
„Piña colada” túró tortácskák - egészségesen
|
A zselatint vízbe áztatom (a csomagoláson előírt módon). A túrót elkeverem a kókuszreszelékkel és a fehérjével (vagy az édesítő... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
vinagi
2012.02.09 12:38
|
|
|
|
|
|
Homár-spagettivel-
|
A zöldségeket megtisztítom, feldarabolom, és egy nagy, széles edényben kevés olívaolajon megfuttatom. Enyhén sózom, borsozom, f... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.09 23:31
|
|
|
|
|
|
|