|
Káposztàs tèszta
|
Elkészítés:
A káposzta külső leveleit távolítsd el, majd mosd meg, vágd négy részre, és reszeld le. Hagyd állni 10-15 perci... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
henihencsi
2016.08.11 22:03
|
|
|
|
|
|
Csirkepörkölt aprólékból
|
Felforrósítom a zsírt, rádobom az apróra vágott vöröshagymát ,hozzáadom az aprólékot (a máj kivételével )
sózom, borsozom, a f... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
pola64
2015.02.09 15:53
|
|
|
|
|
|
Vadász- nokedli
|
A lisztből, 3 tojásból, vízből és kevés sóból nokedli tésztát keverek, közben enyhén sós vizet forralok egy nagyobb edényben.
... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
feviroza
2014.11.13 11:59
|
|
|
|
|
|
Sonkás nokedli
|
A szokásos módon, nokedlit készítek. Kifőzöm, leszűröm. A kockára vágott sonkát megpirítom, egy kevés kaporral. Ráöntöm a galus... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
kunattilane
2014.06.15 19:02
|
|
|
|
|
|
Baconos-besameles nokedli
|
1 kg lisztből, 3 tojásból a szokásos módon nokedlit főzök.Egy tűzálló tálat kivajazok, ebbe öntöm a lecsöpögtetett nokedlit. A ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
bnejudit
2014.03.25 18:59
|
|
|
|
|
|
Tárkonyos leves
|
A pulykamellet felcsíkozzuk és olajon lepirítjuk. Egy pici sóval megszórjuk, majd felengedjük vízzel és ízesíjük. Hozzáadjuk a ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
sz-andi
2014.01.30 16:33
|
|
|
|
|
|
Gombás borjútokány.
|
A húst kisujjnyi, a szalonnát keskeny csíkokra, a vöröshagymát, fokhagymát finomra aprítom, a gombát szeletelem, a paradicsom... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.23 15:19
|
|
|
|
|
|
Tepsis nokedlis darálthús
|
Az apróra vágott vöröshagymát kevés zsiradékon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a köménymagot, majd pirospaprikával meghintve a dará... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
galambjani
2012.10.15 22:26
|
|
|
|
|
|
Borókás báránysült
|
A pác hozzávalóit magas falú, keskeny edénybe tesszük, és 1-2 perc alatt botmixerrel péppé dolgozzuk. A báránycombot megmossuk,... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
djwems1980
2012.02.19 00:02
|
|
|
|
|
|
Pokoli sertésragu
|
A húst kockára vágom,forró olajban átsütöm,hozzá adom a hagymát,majd aranysárgára pirítom és ezt kevés vizel felöntöm.
Sóval,b... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
mucika58
2012.01.27 18:43
|
|
|
|
|
|
|