|
Csupros mákos
|
Liszt, cukor, sütőpor összekeverése után a háromnegyed részét a tepsibe szórjuk, rászórjuk a mák felét, majd az almát, ismét a ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
birann
2013.07.21 18:14
|
|
|
|
|
|
Tócsi
|
A krumplit lereszelem,hozzáadom a sót,lisztet,(annyit,hogy közepes keménységű masszát kapjak)Lehet bele reszelni,vöröshagymát,v... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
nemethne1958
2013.07.21 22:21
|
|
|
|
|
|
Tárcsán sült csirkecomb
|
A csirkecombokat kicsontozom, kicsit kiklopfolom, a magyaros csirkepácot bekeverem az olajjal és a csirkecombot bepácolom. Kb. ... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
birann
2013.07.18 22:23
|
|
|
|
|
|
Abbahagyhatatlan csirke
|
A feldarabolt csirkét sóval, borssal fűszerezzük. (Aki nem szereti a bőrét, leszedheti és úgy fűszerezheti a csirkét.)
A liszt... |
1 komment
|
24 ember kedveli
|
birann
2013.07.16 21:11
|
|
|
|
|
|
Ananászos csirkemell mazsolás rizzsel
|
A mazsolát beáztatom a rumos vízbe.
A csirkemelleket megtisztítom, majd úgy szeletelem fel, hogy a 2 db mellből 4 db nagy szel... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
birann
2013.07.16 21:10
|
|
|
|
|
|
Milánói sertésborda
|
A forró zsiradékban üvegesre dinsztelem a vöröshagymát, majd benne a fokhagymát. Átpirítom benne a sonkát is, majd ráteszem a g... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
mines80
2013.07.08 00:50
|
|
|
|
|
|
Tepsis édesburgonya
|
A burgonyákat meghámozzuk, kockákra vágjuk, majd egy fazék sós vízben majdnem puhára főzzük kb. 7-10 perc alatt. (Ne főzzük túl... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
nadasdyzs
2013.07.07 09:03
|
|
|
|
|
|
joghurtos fánk
|
A tojásokat beleütjük egy tálba. Hozzáadjuk a citromhéjat, a rumot, joghurtokat, vaníliás cukrot. Végül hozzáadjuk a sütőporos ... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
ludmilla50
2013.07.01 13:41
|
|
|
|
|
|
hagymás pogácsa
|
Először a hagymát készítjük el : vékony szeletekre vágjuk , lisztbe forgatjuk és forró olajon szép barnára sütjük , hagyjuk kih... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
vsziszi1999
2013.06.17 08:33
|
|
|
|
|
|
Keverve sült bárány feketebab mártásban
|
Az erjesztett fekete babot tegyük tálba, öntsük le forrásban lévő vízzel, hagyjuk ázni 20 percig, majd jól csepegtessük le.
Sz... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
projo2
2013.06.05 23:18
|
|
|
|
|
|
|