|
Cukkinis, padlizsános egytálétel
|
A cukkinit és a padlizsánt megtisztítjuk és megmossuk. A cukkinit félbevágjuk és felszeleteljük. A padlizsánt felkockázzuk. A h... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
taszat
2018.01.27 18:18
|
|
|
|
|
|
Tonhalas rakott makaróni
|
1. A hagymát és a fokhagymát meghámozzuk, a hagymát finomra vágjuk. A tonhalat kiemeljük az olajból, kisebb darabokra tördeljük... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
taszat
2017.12.31 16:24
|
|
|
|
|
|
Kagylótészta hurkával
|
1. A brokkolit rózsáira bontjuk, leöblítjük, majd kevés sóval és a babérlevéllel ízesített, forrásban lévő vízbe dobjuk (ha mél... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
taszat
2017.12.31 16:10
|
|
|
|
|
|
Tócsi
|
A burgonyát nyersen megtisztítjuk, megmossuk, lecsepegtetjük, és lereszeljük.
Elkészítés: A reszelt burgonyához adjuk a tojáso... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
henihencsi
2017.03.23 14:16
|
|
|
|
|
|
Oldalas mézes-mustáros pácban
|
Forraljunk fel vizet sóval, egész borssal és babérlevéllel. Ebben az alaplében főzzük puhára az oldalast (kb. 1 órát). Csepegte... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.22 18:46
|
|
|
|
|
|
Pikáns csirkeragu
|
A húst alaposan megmossuk, majd felcsíkozzuk.
A kétféle hagymát apróra reszeljük és hozzáadjuk a mézet, a mustárt, a taco szós... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.20 19:12
|
|
|
|
|
|
Frankfurti leves
|
A kelkáposztát vékony szeletekre aprítjuk, a vöröshagymát finomra vágjuk.
Kevés olajon a finomra vágott hagymát megdinszte... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.14 16:16
|
|
|
|
|
|
Gombafasírt – melegen és hidegen
|
A laskát megtisztítottam, és egészen apróra kockáztam (kb. fél cm). A hagymát finomra aprítottam. A vargánya eleve kockázva ker... |
0 komment
|
17 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.01.18 13:12
|
|
|
|
|
|
Karfioltócsni csípős mártogatóssal
|
A karfiolt rózsáira szedem, és sós vízben megfőzöm. A megfőtt karfiolt villával összetöröm. Hozzáadjuk a tojásokat, a lisztet, ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
viragbaba
2014.06.11 21:37
|
|
|
|
|
|
Zöldséges halragu
|
A halat csíkokra vágom, a gombát felszeletelem. A spárgát meghámozom és felaprítom. A serpenyőben megmelegítem az olajat és bel... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
ildikobezsan
2014.04.16 22:31
|
|
|
|
|
|
|