|
Bácskai csirkemáj-pirított tarhonyával...
|
A tarhonyához a vizet felforraljuk. A hagymát nagyon apróra összevágjuk, majd egy serpenyőben az olajon megfuttatjuk a hagymá... |
0 komment
|
28 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.27 07:10
|
|
|
|
|
|
Újévi lencsefőzelék...
|
A lencsét előző este átválogatjuk, beáztatjuk. Másnap leöntjük az áztató levét, majd bőséges tiszta vízben feltesszük főni. A... |
0 komment
|
25 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.26 11:31
|
|
|
|
|
|
Citromos fokhagymakrémleves...
|
A fokhagymát és a vöröshagymát megtisztítjuk. A gerezdeket kisebb darabokra vágjuk, a hagymát felkarikázzuk. A sárga és a z... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.26 05:35
|
|
|
|
|
|
Tojástekercs
|
Tojástekercs
5 tojássárgáját, 1 evőkanál tejet, 1 evőkanál lisztet, kevés metélőhagymát, sót, borsot, és végül 5 tojásfehérje ... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
gd55x
2011.12.22 14:58
|
|
|
|
|
|
Bográcsgulyás
|
1. A lábszárat valamivel kisebb kb. 2 centis
kockákra vágjuk, mintha pörköltet készítenénk.
A hagymát megtisztítjuk, és egy... |
2 komment
|
9 ember kedveli
|
xamada
2011.12.20 16:28
|
|
|
|
|
|
Legényfogó leves
|
Az olajon aranybarnára pirítjuk az apróra vágott hagymát. Rárakjuk a kis kockára vágott húst. Kifehéredése után hozzáadjuk az u... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
kepenyestibor
2011.12.18 12:24
|
|
|
|
|
|
Kapribogyós sügér-ahogy én készítem-
|
A halat megmossuk, szárazra töröljük.
Éles késsel beirdaljuk mindkét oldalát pár helyen, egymással párhuzamosan.
Kívül-bel... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.18 08:45
|
|
|
|
|
|
Mexikói húsos egytálétel
|
Először a csilis húst készítem el:a hagymát vékonyra vágom,egy serpenyőben az olajon megpárolom, hozzá adom a darált húst, erős... |
2 komment
|
8 ember kedveli
|
pola62
2011.12.17 09:28
|
|
|
|
|
|
Csirkemell burgonyás sörtésztában
|
2 egész tojást elkeverünk annyi liszttel, amennyit felvesz, sörrel lazítjuk, ebbe burgonyát reszelünk, sóval, törött borssal íz... |
0 komment
|
22 ember kedveli
|
olahl2
2011.12.16 18:24
|
|
|
|
|
|
|