|
Szűzpecsenye velővel és májjal...
|
A szűzérméket ujjnyi vastagra felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, s egy kis olajon mindkét oldalát elősütjük.
A húst kisze... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.19 17:07
|
|
|
|
|
|
Cukkinis pirog...
|
A szalonnát zsírjára pirítjuk, majd hozzáadjuk a vékony, hosszanti szeletekre szelt hagymát, vékonyra szelt paprikát, majd so... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.19 06:40
|
|
|
|
|
|
Kovászolt töltött káposzta pulykahússal
|
A káposztát leveleire szedjük, és forró, sós, ecetes vízzel leöntjük. Ebben állni hagyjuk, míg kihűl, majd öt literes üvegbe te... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.18 10:05
|
|
|
|
|
|
GYÜMÖLCSÖS ŐZGERINC (sütés nélkül)
|
A kekszet ledaráljuk vagy finomra törjük.
Összegyúrjuk a tészta többi hozzávalójával.
(Mivel a kekszek nem egyformák, előfo... |
2 komment
|
13 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.15 19:18
|
|
|
|
|
|
Házikó
|
50 dkg liszt, 20 dkg margarin, 16 dkg porcukor,1 egész tojás,1 csomag sütőpor, kevés tej. Ezeket összegyúrjuk, és 20 db ujjnyi ... |
0 komment
|
18 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.13 04:37
|
|
|
|
|
|
Spanyol madár
|
A karajt megmossuk,nagy szeletekre felvágjuk,kiverjük,a húsnak csak az egy oldalát sózzuk,borsozzuk,mustárral megkenjük.Félbe v... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
koszen1969
2012.01.12 17:28
|
|
|
|
|
|
Kolbásszal töltött karaj
|
A hús közepébe hosszában lyukat szúrunk. Ebbe beledugjuk a kolbászt.
Minden oldalát átdörzsöljük sóval, borssal és egy kevés ... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
szimbus
2012.01.12 12:00
|
|
|
|
|
|
Barackos-vaníliás szívtorta
|
1. A vajat kihabosítjuk a porcukorral, és a vaníliás cukorral. Aztán egyenként hozzáadjuk a tojásokat - folyamatos habosítás me... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
kormos92
2012.01.12 09:45
|
|
|
|
|
|
Őszibarack-süti-
|
A tésztához a margarint, a porcukrot, az egész tojást és a tojássárgáját habosra verjük a tejet is
apránként hozzáadva.
... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.11 07:37
|
|
|
|
|
|
Kacsamell, málnás vörösbor mártásban
|
A kacsamellről eltávolítjuk a csontot és a bőrt, csak a színhúst használjuk fel. A mellet sózzuk, borsozzuk. Egy nagy serpenyőb... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
isti53
2012.01.11 07:36
|
|
|
|
|
|
|