|
Fahéjas kuglóf
|
A tejet meglangyosítjuk, a mézet belekeverjük, élesztőt belemorzsoljuk, megkelesztjük.A tészta alapanyagait dagasztógépbe tessz... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.16 22:22
|
|
|
|
|
|
Szent jános " kocka "
|
E gy mély tálban összekeverem a lisztet, sót, sütőport, citromhéjat .s a cukrot.
A tojássárgáját habosra kikeverem , hozzáadom... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
ibolya58
2013.08.12 14:30
|
|
|
|
|
|
Túrós csodalepényem !
|
A tojások sárgáját a porcukorral habosra kikeverem .
Hozzáadom az olajat,, lisztet, és fél deci langyos tejben feloldott szala... |
2 komment
|
20 ember kedveli
|
ibolya58
2013.08.10 23:42
|
|
|
|
|
|
Hagymaleves
|
Megtisztítjuk és felkockázzuk a vöröshagymát, felaprítjuk a fokhagymát és felkarikázzuk az újhagymát. Lábosban 1-2 evőkanálnyi ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
kismarton55
2013.07.30 13:27
|
|
|
|
|
|
Mézes krémes
|
A lisztet a szódabikarbónával összeszitáljuk, hozzákeverjük a porcukrot. Ehhez aztán mindent egyszerre tesszük, a tojásokat csi... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
bdira
2013.07.25 13:47
|
|
|
|
|
|
raffaello golyók
|
A vizet és a cukrot lábasba tesszük, felforraljuk.
Egy tálban elvegyítjük a tejport a kókuszreszelékkel.
Mikor ... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
adri787
2013.06.01 17:27
|
|
|
|
|
|
Hagymagombóc
|
Meghámozzuk a kenyeret, és apróra vagdossuk.
3 dkg margarinon megfonnyasztjuk a felkarikázott póréhagymát, majd a tűzről lev... |
1 komment
|
11 ember kedveli
|
nyuszko0
2013.05.19 15:54
|
|
|
|
|
|
Óriásropi - Grissini
|
A liszteket, sajtot, sót, cukrot, köményt egy tálba teszem. Hozzáadom a vajat. Meglangyosítom a vizes tejet, az élesztőt elkeve... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
nyuszko0
2013.05.18 22:24
|
|
|
|
|
|
Spenótos-fokhagymás csíkos kalács
|
Az élesztőt felfuttatjuk a langyos tejben a cukorral.
A liszteket egy tálba szitáljuk. Beleöntjük a felfutott élesztőt, a sót,... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
projo2
2013.04.21 17:14
|
|
|
|
|
|
Kókuszos habcsókos süti
|
A habcsókhoz a tojásfehérjéket habbá verem a cukorral, majd gőz fölött tovább verem, míg forró nem lesz a hab. Nem szabad túlfő... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
projo2
2013.04.13 02:06
|
|
|
|
|
|
|