|
Alufóliás harcsa
|
A harcsát megmossuk, lecsöpögtetjük.
A krumplit feltesszük főni, de vigyázzunk, ne főzzük szét.
Az alufóliát három rétegb... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
ludmilla50
2013.06.13 13:13
|
|
|
|
|
|
Keverve sült bárány feketebab mártásban
|
Az erjesztett fekete babot tegyük tálba, öntsük le forrásban lévő vízzel, hagyjuk ázni 20 percig, majd jól csepegtessük le.
Sz... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
projo2
2013.06.05 23:18
|
|
|
|
|
|
Fűszeres gombával töltött burgonyapüré
|
A burgonyát kockára felvágom és sós vízben megfőzöm , utána leszűröm ,még melegen áttöröm .
Hozzáadom a szerecsendiót, sót, b... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
ibolya58
2013.05.02 20:10
|
|
|
|
|
|
Sütőben sült rántotthús
|
A húst kiklopfoljuk, majd besózva kicsit állni hagyjuk, a szokásos módon bepanírozzuk. Tepsibe sütőpapírt teszünk, ráhelyezzük ... |
0 komment
|
25 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.10 09:49
|
|
|
|
|
|
Zöldséges baconos fánk !
|
A sütőt 200 fokra előmelegítem .
Egy közepes nagyságú edényben felteszem a vizet, cukrot, vajat és a sót melegíteni.
Amikor ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
ibolya58
2013.03.04 22:03
|
|
|
|
|
|
Diós-mazsolás kalács
|
Összegyúrtam a tészta hozzávalóit: 1,5 dl olívaolajat, 4-5 evőkanál ananászlevet, 22 dkg lisztet, 6 dkg cukrot, 1,2 dl tejet, 1... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.02.12 16:41
|
|
|
|
|
|
Téli paradicsomleves betűtésztával
|
Az olívaolajon a liszttel és a hagymával világos rántást készítünk.
Hozzáadjuk a paradicsompürét, felengedjük kb. 1 ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.20 19:50
|
|
|
|
|
|
Lencseleves gyerekeknek
|
Az apró kockára vágott hagymát kevés olívaolajon üvegesre dinszteljük.
A tűzről egy pillanatra levesszük, és mellédobj... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.20 22:22
|
|
|
|
|
|
Fonott csirkemell paradicsomsalátával
|
Mossuk meg alaposan a burgonyákat, hosszában mindegyiket vágjuk be minimálisan, hogy a héjuk sütés közben ne szakadjon ki, ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.19 23:14
|
|
|
|
|
|
|