|
Mangold provence-i módra.
|
Egy gerezd fokhagymát, a kapribogyóval és a kiáztatott szardellával mozsárban összepürésítjük.
A mangoldlevelet nagyobb fajta ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.10 22:47
|
|
|
|
|
|
Juhtúrós tésztagratin !
|
A kép sütés előtt készült !
Az újhagymát és a fokhagymát megtisztítom, az újhagymát a zöldjével együtt összevágom.
A mozzare... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
ibolya58
2012.05.02 20:56
|
|
|
|
|
|
Fűszeres krémmel töltött haltekercsek.
|
A halszeleteket ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A fokhagymát, az olívaolajat, a zöldfűszereket és a reszelt citromhéjat al... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.04.29 08:16
|
|
|
|
|
|
Fahéjas tejberizs eperrel
|
Lábasba öntjük (ha van, vaslábasba) az egyik zacskó epret és a szedret, addig főzzük, míg lekvár állaga nem lesz (25-30 perc), ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.06 20:29
|
|
|
|
|
|
Mi's más saláta
|
Vágd össze apróra a hozzávalókat. (A káposztát gyalulhatod is.) Az uborkát ne hámozd meg, gyönyörű színt ad a salátának. A hagy... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
vicuska25
2012.02.22 09:07
|
|
|
|
|
|
Belga töltött paradicsom
|
A rizst beleöntjük egy kisméretű lábosba. Ezt követően másfélszer (de inkább kétszer) annyi vizet öntünk rá, hozzáadunk némi ol... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.21 19:27
|
|
|
|
|
|
Rigó saláta...
|
A retket és a répát megtisztítjuk, majd külön-külön nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A répát és a retket kicsit megsózzuk, ma... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.30 09:07
|
|
|
|
|
|
Fetás saláta
|
A paradicsomot megmossuk, majd négyfelé vagdaljuk. Az uborkát meghámozzuk, apró darabokra vágjuk. A salátát megmossuk, apróra t... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.09 14:24
|
|
|
|
|
|
Empanada
|
A mazsolát tíz percig forró vízben áztatjuk, lecsöpögtetjük. A töltelékhez a hagymát, az olívaolajat és a levest vagy vizet egy... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
robertoc12hu
2011.12.29 17:43
|
|
|
|
|
|
|