|
Hurkával töltött krumpli
|
Személyenként két nagyobb nem szétfővő krumplit héjában megfőzünk, még forrón megpucoljuk, és egy kicsit hűlni hagyjuk. Mindegy... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
taszat
2017.12.31 15:56
|
|
|
|
|
|
Aszzalt fügés nápolyi
|
A fügét apró darabokra vágjuk.
A tojásfehérjéből, a sóból habverővel készítsünk folyékony habot, majd egy evőkanál segítségéve... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.03.15 08:01
|
|
|
|
|
|
Házi Pizza
|
Az élesztőt felfuttatjuk a langyos, cukros tejben. A lisztet egy mély tálba szitáljuk, a közepébe mélyedést nyomunk és beleöntj... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szilnora
2013.12.21 22:21
|
|
|
|
|
|
BAKONYI SERTÉSSZELET
|
A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk.
Egy lábasban kis olajat melegítünk, a hússzeletek mindkét oldalát megpir... |
0 komment
|
21 ember kedveli
|
birann
2013.07.27 14:48
|
|
|
|
|
|
Olaszos sült burgonya
|
A burgonyákat megmossuk, és héjastul alufóliába csomagolva megsütjük. Ha kihűlt, hosszában kettévágjuk és megpakoljuk sajt, ill... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.03 12:58
|
|
|
|
|
|
Boszorkány máglya
|
A tejet meglangyosítjuk, a vanília cukrot és a porcukrot beletesszük. A cukros tejbe belemártogatjuk a babapiskótákat és egy jé... |
4 komment
|
47 ember kedveli
|
galambjani
2013.02.24 07:06
|
|
|
|
|
|
Kacsasült fahéjas almával
|
A kacsacombokat megmossuk, besózzuk, bedörzsöljük szárnyas fűszerkeverékkel, és egy jénaiba tesszük.
Az almákat, a narancsot é... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
kenguru2
2013.01.14 06:36
|
|
|
|
|
|
Fácán leves-egyszerűen-
|
A fácánt feldaraboljuk, megmossuk, és (a szárnyas nagyságától függően) kb. 3 liter vízben feltesszük főni.
A víz tetején k... |
1 komment
|
8 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.24 16:40
|
|
|
|
|
|
Habroló vaníliakrémmel
|
Kiolvasztjuk a leveles tésztát.
Enyhén lisztezett deszkán kinyújtjuk 3-5 mm vastagra. 1,5-2 cm-es csíkokat vágunk belőle. Majd... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.29 19:51
|
|
|
|
|
|
Fogas burgonyaágyon
|
A készítés előtti napon süllőket egy centiméterenként beirdaljuk, bekenjük mustárral, meghintjük borssal, meglocsoljuk a citro... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
vzsuzsa64
2012.01.04 14:00
|
|
|
|
|
|
|