|
Zöldpaszulycsorba
|
megpucoljuk és felvágjuk a zöldségeket
a hagymát egészben hagyjuk, meglyukasztgatjuk
a paszulyt a hagymával kevés sóval felte... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.19 11:11
|
|
|
|
|
|
Hortobágyi slambuc bográcsban
|
A hortobágyi slambuc bográcsban úgy készül, hogy a kockára vágott füstölt szalonnát lepirítjuk.
Ha szeretnénk, kisze... |
0 komment
|
17 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.15 15:38
|
|
|
|
|
|
Serpenyős csirke
|
A csirkemellet csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a pirospaprikát és egy gerezd zúzott fokhagymát. Alaposan összeke... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.04 12:05
|
|
|
|
|
|
Ázsiai quinoa saláta
|
Quinoát belerakjuk a vízbe, sózzuk és közepes lángon főzzük 5 percig. Vegyük le a tűzről és villával forgassuk át.
Tegyük tálb... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
noble
2016.02.21 09:16
|
|
|
|
|
|
Vörösboros pirított sertésmáj
|
A májat kicsit előfőzzük, sótlan vízben. Kihűtés után felszeleteljük. A hagymát apróra vágjuk, kevés zsíron megpároljuk. A szét... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.01.29 09:12
|
|
|
|
|
|
Resztelt máj
|
A kis fej vöröshagymát apró kockákra felaprítom, 25 ml olajon rózsaszínre pirítom. Kb 15-16 dkg sertésmájat vékony csíkokra, m... |
2 komment
|
8 ember kedveli
|
ivanka77
2015.10.30 00:31
|
|
|
|
|
|
Gulyáskrém házilag
|
A zöldségeket tisztítsuk meg, a paprikákat csumázzuk ki, hogy mag ne maradjon bennük. A hagymát, a paprikákat, a fokhagymát, a ... |
1 komment
|
26 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.10.09 17:27
|
|
|
|
|
|
Tepsis karfiol
|
A karfiolt gondosan megtisztítom és kis rózsáira szedem.
A vajat habzásig hevítem a liszttel, majd a melegített tejjel felön... |
2 komment
|
34 ember kedveli
|
jolika66
2015.09.06 18:45
|
|
|
|
|
|
Lecsós bab
|
v.hagymát megdinszteljük kevés zsirban,egy kanál örölt paprikát teszünk rá.
tv paprikát karikára vágjuk,megsütjük,majd rátessz... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
misike65
2015.06.24 02:13
|
|
|
|
|
|
Alföldi rakott tarhonya
|
A tarhonyát kevés olajon megpirítjuk, ízlés szerint sózzuk, felengedjük annyi forró vízzel, amennyi ellepi, és fedő alatt addig... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
feviroza
2015.06.17 10:38
|
|
|
|
|
|
|