|
Zöldborsós aprópecsenye
|
A húst mossuk meg, és vágjuk szeletre, majd vékony csíkokra.
A szalonnát vágjuk apró kockákra, a hagymát pucoljuk meg és k... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
jolika66
2015.06.06 18:41
|
|
|
|
|
|
Öreganyám-leves
|
Az apróra vágott vöröshagymát zsíron megdinszteljük. Utána hozzáadjuk a karikákra vágott zöldségeket és az apróra vágott csirk... |
3 komment
|
6 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.05.31 10:43
|
|
|
|
|
|
Zöldségpörkölt rizzsel
|
Felforraljuk a vizet a rizshez. Felaprítjuk a vöröshagymát és kevés olajon megfonnyasztjuk. Szórunk rá pirospaprikát és pici ví... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.19 19:20
|
|
|
|
|
|
Vegetáriánus bácskai rizses gomba
|
A gombát megtisztítjuk és földaraboljuk. 2-3 evőkanál olajon üvegesre sütjük a hagymát, beletesszük a gombát, és erős tűzön meg... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.05.18 22:24
|
|
|
|
|
|
Matyóföldi gulyásleves
|
A kis kockákra vágott szalonnát lábasban kisütöm , s a felapritott hagymát üvegesre piritom benne. Az ugyancsak kockára vágott ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
ibolya58
2015.04.12 15:22
|
|
|
|
|
|
gombafasirt
|
Felapritjuk a paprikát, petrezselymet és a gombát egészen apró kockákra. A kenyeret beáztatjuk tejbe. Amikor a kenyér már megpu... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
vegyeleszre
2015.03.28 05:14
|
|
|
|
|
|
Rakott sütőtök
|
A darált húst elkészítjük pörköltesen. Némi zsíron megpirítjuk a hagymát, lehúzzuk a tűzről, pirospaprikát teszünk rá, megfutta... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
feviroza
2015.02.19 11:14
|
|
|
|
|
|
Rakott hús ahogy mamám készítette
|
Először egy jénait vagy egy mélyebb tepsit kiolajozunk. A vöröshagymát megtisztítjuk és felkarikázzuk majd leterítjük a tepsi a... |
0 komment
|
16 ember kedveli
|
kekibolyavirag
2015.01.27 15:17
|
|
|
|
|
|
Gombafasírt – melegen és hidegen
|
A laskát megtisztítottam, és egészen apróra kockáztam (kb. fél cm). A hagymát finomra aprítottam. A vargánya eleve kockázva ker... |
0 komment
|
17 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.01.18 13:12
|
|
|
|
|
|
Piroska palacsinta
|
Töltelék: felvágjuk a hagymát és paprikát és egy serpenyőben forró olajban pároljuk. Amikor a hagyma megüvegesedett és a paprik... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
feviroza
2015.01.13 11:22
|
|
|
|
|
|
|