|
Bögrés farsangi fánk
|
1. A langyos tejet egy tálba öntjük, beleszórjuk a porcukrot, majd belemorzsoljuk az élesztőt, és egy jó tízpercre félretesszük... |
1 komment
|
14 ember kedveli
|
feviroza
2015.02.21 12:41
|
|
|
|
|
|
Baconos csirke
|
A csirkemelleket jól megmosom, papírtörlővel leitatom. Éles kés segítségével, kis nyílásokat ejtek rajta, majd fokhagymával, ol... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
csordasne
2014.04.16 18:00
|
|
|
|
|
|
Fasírtgolyó
|
A kenyeret a tejbe áztatom. Kb. 10 perc elteltével jól kicsavarom. Közben a finomra vágott vöröshagymát két evőkanálnyi olajon ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
balabala63
2014.03.23 21:11
|
|
|
|
|
|
Brassói aprópecsenye
|
A húst felkockázzuk, a hagymát apróra vágjuk.
Egy serpenyőben pár evőkanál margarint hevítünk és rádobjuk a hagymát. Üvegesre ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
kunattilane
2013.11.25 12:55
|
|
|
|
|
|
Keverve sült bárány feketebab mártásban
|
Az erjesztett fekete babot tegyük tálba, öntsük le forrásban lévő vízzel, hagyjuk ázni 20 percig, majd jól csepegtessük le.
Sz... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
projo2
2013.06.05 23:18
|
|
|
|
|
|
Ribizlis-banános amerikai palacsinta
|
A ribizlit alaposan mossuk meg, szárát távolítsuk el, hagyjuk kicsit papírtörlőn lecsöpögni.
Ha mirelit gyümölcsöt h... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.07 14:44
|
|
|
|
|
|
Csirkés padlizsántorta
|
A padlizsánt felkarikázzuk, besózva, hagyjuk 20 percig.
Papírtörlővel letöröljük/leitatjuk a padlizsánkarikákat.
A csirkét fe... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
ria6406
2013.01.06 22:19
|
|
|
|
|
|
Alma pongyolában
|
1:Az almákat megmossuk,meghámozzuk,és a magházukat kivágjuk.
A citromlevet a cukorral meg a fahéjjal összekeverjük,és az almák... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
carlostina
2012.12.29 11:50
|
|
|
|
|
|
Töltött cukkini-vegáknak-
|
A cukkiniket vágjuk félbe, majd kanállal vájjuk ki a magokat. Ezután sózzuk meg a belsejét, és hagyjuk kicsit állni. Mielőtt ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.06 15:17
|
|
|
|
|
|
Fűszeres csirkecombok csípős szószban.
|
Mossuk meg a húst, majd szárítsuk meg papírtörlővel. Csepegtessünk rá citromlevet és dörzsöljük be Szárnyas fűszerkeverékkel ... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.27 19:23
|
|
|
|
|
|
|