|
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
|
A vajat az olajjal együtt felforrósítjuk, és az apróra vágott hagymát és édesköményt puhára pároljuk benne.
Hozzáadjuk a riz... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
taszat
2018.02.14 19:11
|
|
|
|
|
|
Lazac steak
|
A halat sózzuk borsozzuk meg és tegyük félre minimum 15 percre.
A kedvenc salátakeverékünket egy nagyobb serpenyőben kevés o... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
taszat
2018.01.19 22:34
|
|
|
|
|
|
Parmezános tepsis krumpli
|
1. A sütőt melegítsd elő 200 C-ra.
2. A parázsburgonyákat alaposan mosd meg, és vágd őket félbe.
3. A sütőlemezen kend el az ... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
noble
2017.10.05 08:17
|
|
|
|
|
|
SAJTSZÓSZOS TÉSZTA
|
A tésztát sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
A vajat felolvasztjuk, a lisztet hozzáadjuk és csomómentesre kavarjuk.
A te... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
gurmika
2017.03.15 12:19
|
|
|
|
|
|
Fokhagymás-parmezános sültkrumpli
|
Melegítsük elő a sütőt 225 fokra
Béleljük ki a sütőlemezt sütőpapírral
A burgonyákat jeges vízben hagyjuk ázni 30 percig
Kev... |
1 komment
|
7 ember kedveli
|
noble
2016.02.21 08:41
|
|
|
|
|
|
Medvehagymás omlett kucsmagombával
|
Készítsük elő a hozzávalókat. A kucsmagombát alaposan mossuk meg, a nagyobbakat vágjuk félbe hosszában.
Verjük fel a tojásokat... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.18 18:58
|
|
|
|
|
|
Krémes sajtszósz
|
A vajat egy edénybe tesszük és lassú tűzön melegíteni kezdjük, hozzáadjuk a lisztet és folyamatos kevergetés mellett fél perci... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.02.16 17:46
|
|
|
|
|
|
Gombafasírt – melegen és hidegen
|
A laskát megtisztítottam, és egészen apróra kockáztam (kb. fél cm). A hagymát finomra aprítottam. A vargánya eleve kockázva ker... |
0 komment
|
17 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.01.18 13:12
|
|
|
|
|
|
Parmezános rántott cukkíni sütőben sütve
|
A megtisztított cukkínit meghámozzuk, kb. 4 mm vastag szeletekre vágjuk. A magvas részt kivágjuk.
A karikákat meghintjük sóval... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.12.26 21:25
|
|
|
|
|
|
Paradicsomos fusilli
|
A paradicsomokat megmosom, majd forrásban lévő vízbe dobom, 1-2 percre. Kiszedem és lehúzom a bőrét. Akár ebben a vízben is ki ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
bnejudit
2014.08.25 18:54
|
|
|
|
|
|
|