|
tonhal saláta
|
A tonhal konzervet leszűrjük a levét félre tesszük. A paradicsomot megmossuk cikkekre vágjuk és egy nagyobb tálba tesszük. A p... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
ii
2012.06.15 21:56
|
|
|
|
|
|
Cseresznye-szirupban-
|
A kimagozott és megmosott cseresznyét megszárítom papírtörlővel. A cukrot és a vizet elkezdem egy lábosban főzni, még mielőtt f... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.14 11:12
|
|
|
|
|
|
BURGONYAKRÉM LEVES
|
A megtisztított burgonyát kis kockákra vágom. A megtisztított hagymát is felkockázom. Hideg vízben teszem fel főni. Sózom és bo... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
jerboa
2012.06.12 20:50
|
|
|
|
|
|
Tárkonyos-borsos tokány tarhonyával
|
A húst vékony csíkokra vágjuk. A hagymákat megpucoljuk, feldaraboljuk és a zsírban megpirítjuk. Beletesszük a lisztet, majd pár... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
cocco
2012.06.07 03:45
|
|
|
|
|
|
Almatorta sütés nélkül
|
Csatolt tortaformába egy sor babapiskótát rakunk
A lereszelt almát 2dl vízben puhára pároljuk,3 dl vízzel és cukorral összekev... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
julia28
2012.06.04 21:56
|
|
|
|
|
|
Tejszínes spenót mazsolával
|
A spenótot megtisztítjuk, több vízben alaposan megmossuk, lecsöpögtetjük. Pár percre forró vízbe dobjuk, majd hagyjuk kihűlni... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.31 13:05
|
|
|
|
|
|
Póréhagymával és krémsajttal töltött burgonya.
|
A héjas burgonyákat alaposan lesikáljuk, és 20-25 percig (a burgonya méretétől függően) sós vízben főzzük. Míg készül a burgo... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.29 17:20
|
|
|
|
|
|
Piknik kosárkák.
|
1., Fűszervajat úgy készíthetünk a leggyorsabban, ha a vajat apró darabokra morzsoljuk és meleg helyen hagyjuk olvadni. Ha má... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.29 16:50
|
|
|
|
|
|
Joghurtos tarja hagymás tört burgonyával !
|
A tarjaszelet besózom s borsozom és kicsit félre rakom.
A joghurtot , a reszelt fokhagymát, felaprított petrezselymet elkevere... |
0 komment
|
16 ember kedveli
|
ibolya58
2012.05.23 21:15
|
|
|
|
|
|
Csípős-pikáns csirkeszárnyak.
|
A páchoz összekeverjük a hozzávalókat, majd a megtisztított, megpörkölt csirkeszárnyakat egyenként alaposan megkenjük vele, m... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.23 05:07
|
|
|
|
|
|
|