|
Rizlinges marhasült vincellérné módra
|
A húst bedörzsöljük sóval,majd forró zsíron mindkét oldalán pirosra sütjük.Kiemeljük,a visszamaradt zsiradékon pedig megfuttatj... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.24 20:13
|
|
|
|
|
|
Narancsos csirke
|
A csirkét a szalonnával sűrűn megtűzdeljük,és ha a szalonna nem elég sós,meg is sózzuk.Vajjal bedörzsöljük,és tűzálló tálra vag... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
edesangyal
2012.08.27 20:08
|
|
|
|
|
|
Hentes sertésborda
|
A húst szeleteljük,sózzuk és elősütjük.A sütésből megmaradt zsírból pecsenyelevet készítünk a bordákra szűrjük és ebben párolju... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
harcipocok
2012.01.26 09:04
|
|
|
|
|
|
|