|
Sajtos, paradicsomos csiga !
|
A mozzarellát előbb egy kicsit felkockázom majd mixerrel felaprítom .
A tésztát összegyúrom ,a sajtot is belekeverem,majd kony... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
ibolya58
2012.09.14 21:19
|
|
|
|
|
|
Gyümölccsel töltött kacsamell.
|
A húst szeleteld fel egy-egy nagyobb darabra. Picit klopfold ki a szeleteket, majd adagolj mindegyikre a baconből. Ne szórd r... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.31 21:10
|
|
|
|
|
|
Őszi gyümölcs brulée
|
1. Előmelegítjük a sütőt 105 C-ra, valamint előkészítünk 6 db süthető formát, és egy magas peremű tepsit. A formák aljában elhe... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
sabsky
2012.08.21 22:14
|
|
|
|
|
|
Töltött tök görögösen.
|
A Knorr Gyros Rafinéria tasak kisebbik felében található fűszerkeveréket keverjük el a joghurttal és tegyük hideg helyre felh... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.21 15:10
|
|
|
|
|
|
Márton szelet.
|
A felvert tojásfehérjéhez hozzáadjuk a cukrot, a lisztet, a mazsolát és a durvára vágott diót, mandulát, vagy mogyorót. Hozzáön... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.20 05:53
|
|
|
|
|
|
Kebab sikhi (perzsa borjúnyárs).
|
A sáfrányt mozsárban megtöröm és egy csészében felöntöm 1/4 csésze forró vízzel, majd pár percre lefedem. Mikor kihűlt, össze... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.08.18 07:12
|
|
|
|
|
|
Szilveszteri szezámos kiflicskék
|
A tejet meglangyosítjuk.1,5 decinyit kimerünk belőle,a fele cukrot elkeverjük benne,majd belemorzsoljuk az élesztőt.10 percre f... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
tothanikorozsa
2012.08.07 23:32
|
|
|
|
|
|
Sonkás-sajtos tekercs
|
A folyékony hozzávalókat meglangyosítjuk,majd hozzáadjuk a többit is,és jól összedolgozzuk,duplájára kelesztjük.
Amíg kel,el... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
tothanikorozsa
2012.08.05 00:06
|
|
|
|
|
|
Büfés Túrós
|
A tepsit kivajazzuk, félretesszük. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és a kivajazott tepsibe belenyomkodjuk, egyenletesen.
A t... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
edesangyal
2012.07.03 21:39
|
|
|
|
|
|
|