|
májjal töltött csirkecomb
|
1. A csirkecombot és a májat megmossuk. A májról eltávolítjuk a hártyákat -inakat, majd kettévágjuk.
2. A hagymát és a fokhagy... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
gigi55
2012.01.19 15:08
|
|
|
|
|
|
Afrikai harcsafilé tokaji aszúban párolva
|
A harcsafilét felkockázzuk, sóval, őrölt borssal átforgatjuk, és kicsit pihentetjük.
A serpenyőben kevés olajat hevítünk.
Be... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.15 20:29
|
|
|
|
|
|
Tőkehalfilé sajttal
|
A halat leöblítem,majd leitatom róla a vizet. Citromlével meglocsolom és megszórom reszelt citromhéjjal. Ráreszelem a hagymát,m... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
mank87
2012.01.04 19:21
|
|
|
|
|
|
Töltött karalábé...
|
Meghámozzuk a karalábét, a leveleit metéltre, a tetejét, alját pedig egyenesre vágjuk, s karalábéfúróval üregesre fúrjuk.
... |
3 komment
|
13 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.04 08:21
|
|
|
|
|
|
Hagymás-sonkás rakott hal...
|
A tonhalat sózzuk, borsozzuk és fűszerkeverékkel megszórjuk, félretesszük.
Egy tálat kivajazunk, aljára tesszük a császárs... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.24 07:59
|
|
|
|
|
|
|