|
Pácolt pulykasült zöldségkörettel
|
A combokat leszárítjuk,megtűzdeljük a fokhagymákkal és bedörzsöljük az előzőleg összekevert fűszerekkel.meglocsoljuk az olajjal... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.12 14:36
|
|
|
|
|
|
Paradicsomos babsaláta
|
A babot leöblítem és lecsepegtetem. A lilahagymát apróra vágom. A többi hozzávalót egy tálba rakom és összekeverem a babbal. A ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
kunattilane
2014.01.06 09:01
|
|
|
|
|
|
Gombás tészta
|
Tésztát kifőzni, olajba kiszedni.
Szalonnát kisütni a kisütött zsírban a gombát megsütni, bele a virslit a paprikát, paradics... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
irenmilus
2014.01.05 15:40
|
|
|
|
|
|
Sonkás rakott cukkini
|
A cukkinit fél centis szeletekre vágom. A sonkát vékonyra felcsíkozom, a diót felaprítom. Összekeverem a tejszínt, a tojásokat,... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
cila0628
2013.12.12 21:42
|
|
|
|
|
|
Csirkecomb csiperke és laska gombával
|
A vöröshagymát felkockázom, margarinon lepirítom. Pirospaprikát és chiliport szórok bele és beleteszem a megtisztított combokat... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szonoczky
2013.12.11 18:44
|
|
|
|
|
|
Uborkás mártogatós
|
Meghámozom az uborkát. Majd hosszában félbe vágom és egy kiskanál segítségével kiszedem a magokat. Majd apró kockákra fölvágom.... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
blackandi
2013.12.10 17:20
|
|
|
|
|
|
Sárgaborsós pirog
|
A sárgaborsót áztassuk be egy éjszakára. Egy lábasba öntsünk 2 pohár vizet, majd tegyük bele a sárgaborsót és a Zöldségleveskoc... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
anyakatus
2013.12.02 15:38
|
|
|
|
|
|
Fűszeres túrókrém rozskenyérrel
|
A túrót átpasszírozzuk. A snidlinget, a kaprot, a petrezselymet megmossuk, apróra vágjuk. A hagymát, a fokhagymát megtisztítjuk... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
kicsidyya
2013.11.30 13:13
|
|
|
|
|
|
Tárkonyos csirkeragu leves
|
elkészítés
1. A csirkemellfilét apró kockákra vágjuk.
2. Egy jó nagy lábosban felhevítjük az olajat, rádobjuk a húst es fehér... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
takacsl01
2013.11.20 13:34
|
|
|
|
|
|
BORSÓLEVES
|
Az apróra vágott répákat (még vizesen, nem lecsepegtetve) hideg tapadásmentes edénybe tesszük. Mikor elkezd sisteregni, hozzáad... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
mercidesign
2013.11.02 19:40
|
|
|
|
|
|
|