|
HARCSÁS SAVANYÚ KÁPOSZTA
|
A felkockázott szalonnát üvegesre sütjük, a pörcöt eltávolítjuk, majd megpirítjuk a finomra vágott hagymát és fokhagymát a viss... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
taszat
2017.12.27 23:31
|
|
|
|
|
|
Krémsajtos-fűszeres harcsafilé
|
A harcsafilére csepegtessük rá a citromlevet, majd sózzuk, ízlés szerint szórjuk meg a halfűszerkeverékkel és hagyjuk legalább ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
taszat
2017.12.25 22:09
|
|
|
|
|
|
BACONBE GÖNGYÖLT MOZZARELLÁS CSIRKEMELL
|
A megmostott és szárazra törölt húst tetszőleges méretűre felvágjuk, kiklopfoljuk, majd megsózzuk, megborsozzuk.
A csirkemells... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
henihencsi
2017.05.26 18:42
|
|
|
|
|
|
Darált húsos rakott tészta
|
A penne tésztát a szokásos módon megfőzzük.A vörös-, és lilahagymát apró kockára vágjuk, a fokhagymát lereszeljük, majd az olív... |
1 komment
|
10 ember kedveli
|
henihencsi
2017.04.01 19:26
|
|
|
|
|
|
Gyros tál salátával
|
Az olívaolajba beletesszük a gyros fűszerkeveréket, a sót, a pirospaprikát és a fokhagymaport. A csirkemellet felcsíkozzuk, és ... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
henihencsi
2017.03.24 17:51
|
|
|
|
|
|
ZÖLDFŰSZERES SÜLT KRUMPLI
|
a krumplit megpucoljuk, négybevágjuk, sütőzacskóba tesszük
1 dl olajba beletesszük az apróra morzsolt vagy vágott fűszereket, ... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
bodoban
2016.11.16 14:45
|
|
|
|
|
|
Töltött bárány
|
a töltésre való báránycombon a hártya egész kell legyen, mert másképpen nem lehet megtölteni
a megtöltés előtt 2- 3 órával a b... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.19 11:05
|
|
|
|
|
|
Disznóhús lerben
|
A disznócombot egy nappal előtte bepácoljuk:
jól megsúroljuk olajjal, sóval mindegyik felét, majd megszórjuk borssal
egy alum... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.18 14:44
|
|
|
|
|
|
Húsgombóc Leves
|
A zöldségeket megtiszítjuk, megpucoljuk és felaprítjuk. A hagymát apróra vágjuk.
Zsíron megdinszteljük a hagymát, majd rádobj... |
1 komment
|
12 ember kedveli
|
biga26
2016.09.12 22:26
|
|
|
|
|
|
Magos pogácsa
|
Az anyagokat összekeverjük, hozzáadjuk a vizet fokozatosan. Keményebb állagú tészta legyen, és jól kidolgozzuk. 1-órát kelesztj... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
nemarika
2016.08.14 11:19
|
|
|
|
|
|
|