|
Zserbószelet
|
Az élesztőt langyos tejben egy kk. cukorral felfuttatjuk. A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk és hozzáöntjük az élesztőt, cukr... |
1 komment
|
20 ember kedveli
|
juditmama
2011.12.11 17:12
|
|
|
|
|
|
Zöldborsófőzelék
|
Étolajat hevítünk egy lábasban. Mikor forró, ráöntjük a friss, vagy mirelit zöldborsót és kicsit pirítsuk meg, forgassuk át a f... |
3 komment
|
9 ember kedveli
|
muranyinikola
2016.05.24 11:40
|
|
|
|
|
|
Lebbencsleves
|
A szalonnát apró csíkokra vágom és az olajon zsírjára pirítom. Hozzáteszem a kockákra vágott vöröshagymát. Amikor már üveges, f... |
3 komment
|
1 ember kedveli
|
kicsidyya
2014.08.18 16:51
|
|
|
|
|
|
Busa pörkölt
|
A kockákra vágott busafilét borsozom, az olajon az apróra vágott hagymával együtt enyhén megpirítom. Hozzáadom a pörkölt alapot... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
zsuzsika022
2014.03.13 15:16
|
|
|
|
|
|
Erdélyi gulyásleves
|
A húst megszabadítom a faggyútól és az inaktól, megmosom, majd forró ecetes vízzel leforrázom. 6-8 percig forró vízben áztatom,... |
2 komment
|
6 ember kedveli
|
rhs
2013.03.09 13:17
|
|
|
|
|
|
Fasírt
|
A kenyeret vízben megáztatjuk, kicsavarjuk, hozzáadjuk a húshoz.
A hagymát megpucoljuk, apró kockákra vágjuk. A fokhag... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
fordgtr
2013.02.02 22:08
|
|
|
|
|
|
Kovászos uborka
|
Tapasztalatom szerint, jobb 1 nagyobb üvegben készíteni,mint több kicsiben.
Uborkát, hibátlant, mossuk, két végét levágjuk, sz... |
2 komment
|
6 ember kedveli
|
fazekasmaria
2012.07.24 21:52
|
|
|
|
|
|
|