|
Bográcsgulyás
|
1. A lábszárat valamivel kisebb kb. 2 centis
kockákra vágjuk, mintha pörköltet készítenénk.
A hagymát megtisztítjuk, és egy... |
2 komment
|
9 ember kedveli
|
xamada
2011.12.20 16:28
|
|
|
|
|
|
Vaddisznópörkölt vörösborral
|
A megmosott vaddisznó húst újjnyi széles kockákra vágjuk, és vízben 10 percet állni hagyjuk, amelybe egy kávéskanál ecetet öntü... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
xamada
2011.12.13 22:30
|
|
|
|
|
|
Zöldséges tésztapörkölt
|
A tésztát feltesszük főni sós vízben.
Minden zöldség hozzávalót fajtájának megfelelően tisztítunk és aprítunk úgy, hogy nagyjá... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
isti53
2011.12.13 18:31
|
|
|
|
|
|
Kocsonya hagyományos módon
|
A húsféléket leperzselem, megkapargatom, megmosom. A zöldségeket megtisztítom. Egy nagy fazékban odateszem a megtisztított hús... |
3 komment
|
10 ember kedveli
|
zsoka08
2011.12.13 09:44
|
|
|
|
|
|
Töltött káposzta darált hússal
|
A káposzta sérült leveleit lefejtjük, eldobjuk. A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk.
Akkora edényben, amibe belefér egészben ... |
2 komment
|
12 ember kedveli
|
kepenyestibor
2011.12.12 22:22
|
|
|
|
|
|
Böjtös káposzta.
|
Az olajon megpirítom a vöröshagymát pár percig a rizst is,sóval,borssal, pirospaprikával ízesítem.Összekeverem a kockára vágott... |
1 komment
|
9 ember kedveli
|
pola62
2011.12.11 21:11
|
|
|
|
|
|
|