|
Borsóleves pirospaprikával
|
Pici olajon a zöldséget és a borsót megdinsztelem, kb 5 percig lassú lángon. Levéve a tűzről, a 4 evőkanál pirospaprikát és az ... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
kunattilane
2013.12.09 16:41
|
|
|
|
|
|
Csicsóka finomfőzelék
|
A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, és apró kockára vágjuk.
Egy lábasba megdinszteljük a hagymát. Ha kész beletesszük a p... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
nemarika
2013.12.09 21:36
|
|
|
|
|
|
Frankfurti leves
|
A hagymát apróra vágom, a kelkáposzta külső leveleit leszedem, majd alaposan megmosom a főzendő részt. A torzsáját kivágom, maj... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
csordasne
2013.12.08 18:44
|
|
|
|
|
|
Csülkös körömpörkölt
|
Az apróra vágott hagymát megdinszteljük,A lábast félrehúzzuk, beletesszük a pirospaprikát,rádobjuk a körmöket és visszatesszük ... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.01 09:32
|
|
|
|
|
|
Gombás zúzapörkölt
|
A megtisztított vöröshagymát apró kockára vágjuk,sózzuk, borsozzuk,majd egy kuktában kevés olajon üvegesre pirítjuk.Levesszük a... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.30 13:41
|
|
|
|
|
|
Brassói aprópecsenye
|
A húst felkockázzuk, a hagymát apróra vágjuk.
Egy serpenyőben pár evőkanál margarint hevítünk és rádobjuk a hagymát. Üvegesre ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
kunattilane
2013.11.25 12:55
|
|
|
|
|
|
Frankfurti leves krumplival
|
A kelkáposztát csíkokra vágjuk, majd annyi vízben feltesszük főni amennyi majdnem ellepi. Amikor már rottyant egyet, akkor bele... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
kicsidyya
2013.11.25 07:14
|
|
|
|
|
|
töltött csirkecomb
|
A vöröshagymát megpirítjuk, a három gombát apróra vágva bele tesszük párolni, a petrezselymet szintén apróra vágva hozzá adjuk,... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
baboseger
2013.10.14 09:15
|
|
|
|
|
|
Hortobágyi húsos palacsinta
|
A fenti mennyiségekből palacsintákat sütünk.
A csirkemellet megmossuk hideg vízben. A hagymát apróra vágjuk, majd olajban féli... |
2 komment
|
12 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.22 15:18
|
|
|
|
|
|
Abbahagyhatatlan csirke
|
A feldarabolt csirkét sóval, borssal fűszerezzük. (Aki nem szereti a bőrét, leszedheti és úgy fűszerezheti a csirkét.)
A liszt... |
1 komment
|
24 ember kedveli
|
birann
2013.07.16 21:11
|
|
|
|
|
|
|