|
Vörösboros pirított sertésmáj
|
A májat kicsit előfőzzük, sótlan vízben. Kihűtés után felszeleteljük. A hagymát apróra vágjuk, kevés zsíron megpároljuk. A szét... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.01.29 09:12
|
|
|
|
|
|
Füstölt csülök babos káposztával
|
A babot előző napon megtisztítjuk és beáztatjuk. A csülköt meleg vízbe tesszük, felforraljuk, levét kiöntjük, és friss vízben p... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
bela_horvath
2016.01.16 09:24
|
|
|
|
|
|
Sajtos cukkinigolyók
|
A megtisztított cukkini magvas belsejét kivágjuk (ha van neki), a héját nem szükséges eltávolítani. Sajtreszelőn lereszeljük. M... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.10.05 08:54
|
|
|
|
|
|
Hajrá leves
|
Megtisztítjuk a zöldségeket. A burgonyát nagyobb kockákra vágjuk, a répaféléket vékonyan felkarikázzuk, a spárgát kb. 0,5 cm-es... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
feviroza
2015.09.01 18:19
|
|
|
|
|
|
Bazsalikomos csirkemell rókagomba mártással
|
Frissen szedett rókagombából az igazi. Illata a sárgabarackhoz hasonlít, míg az íze inkább borsos és fűszeres.
A csirkemelle... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.08.09 08:49
|
|
|
|
|
|
Fokhagymás-sajtos cukkini golyók
|
Golyókhoz:
A megtisztított cukkini magvas belsejét kivágjuk (ha van neki), a héját nem szükséges eltávolítani.
Sajtreszelőn l... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
feviroza
2015.08.04 13:44
|
|
|
|
|
|
Sáfrányos karfiolleves
|
A tejet az alaplével, és egy csipet sáfránnyal felforraljuk. Sózzuk-borsozzuk.
Közben a karfiolt rózsáira szedjük, megmossuk é... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
feviroza
2015.08.04 13:21
|
|
|
|
|
|
Tárkonyos kacsaragu leves
|
Lépés 1
A kacsacombról lehúzzuk a bőrét, a háját apróra szeleteljük. A húsát kockára vágjuk, megsózzuk, megborsozzuk. A füst... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
feviroza
2015.06.26 10:45
|
|
|
|
|
|
Alföldi rakott tarhonya
|
A tarhonyát kevés olajon megpirítjuk, ízlés szerint sózzuk, felengedjük annyi forró vízzel, amennyi ellepi, és fedő alatt addig... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
feviroza
2015.06.17 10:38
|
|
|
|
|
|
Zöldborsó főzelék
|
A vöröshagymát felaprítjuk, az olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a borsót, kissé megpároljuk, felöntjük vízzel, majd megfűszerezzü... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
jolika66
2015.06.09 18:15
|
|
|
|
|
|
|