|
Nutellás-mascarponés pohárkrém
|
A hulalát felverjük, hozzáadjuk a habfixálót.
A mascarponét habosra keverjük a porcukorral, a vaníliás cukorral és a v... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.17 13:40
|
|
|
|
|
|
Mákosguba rakottasan
|
Kivajazunk egy nagyobb jénai tálat.Összekeverjük a mákot, a 15 dkg cukrot és a fahéjat.Kirakunk egy sor kiflit, és meglocsolju... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.13 22:38
|
|
|
|
|
|
Narancskrémleves
|
1-2 narancs héját lereszeljük, és a cukorral meg a fűszerekkel összekeverjük.
A narancsokat meghámozzuk, és apró koc... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.07 14:47
|
|
|
|
|
|
Sárgaborsó főzelék füstölt oldalassal
|
A sárgaborsót előző este hideg vízbe beáztatjuk.Az oldalast a csontok mentén feldaraboljuk.A beáztatott borsót és a füstölt old... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.05 21:36
|
|
|
|
|
|
Tárkonyos krumplileves virslivel
|
Felrakjuk forrni a vizet, és belerakjuk a 4 db tetszőleges ízesítésű leveskockát.Meghámozzuk a zöldségeket, a burgonyát apró ko... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.05 21:37
|
|
|
|
|
|
Karácsonyi puncskocka
|
A pudingport összekeverjük a fahéjjal, és a tejből annyit merünk rá, hogy simára tudjuk keverni.A tejhez hozzáadjuk a cukrot, m... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.04 13:34
|
|
|
|
|
|
Halászlé
|
Legjobb, ha 1.30- 1.60 kg -os pontyokat veszünk.
Tisztítás után beirdaljuk, azaz 3-4 mm mélyen bemetszést végzünk a hal húsába... |
5 komment
|
6 ember kedveli
|
kicsimaszat
2012.12.06 23:21
|
|
|
|
|
|
Belashi
|
A darált húst érdemes 1-2 órával korábban bekeverni, hogy alaposan átvegye az ízeket. Az eredeti receptben darált marhát haszná... |
2 komment
|
7 ember kedveli
|
alex58
2012.10.30 15:16
|
|
|
|
|
|
Marlenka házilag
|
A tészta összes hozzávalóit egy tálba tesszük,majd alaposan összegyúrjuk,és 4 lapot sütünk belőle.A krémhez a pudingport és a l... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2012.10.07 23:44
|
|
|
|
|
|
Pehelytorta
|
A korpát szitáljuk ki a lisztből. Forraljuk fel a vizet a vajjal és a sóval, húzzuk le az edényt a tűzről és szórjuk bele a lis... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
szalai0913
2012.10.07 09:39
|
|
|
|
|
|
|