|
Fűszeres csirkecsíkok párizsi bundában
|
A csirkemelleket ujjnyi vastag csíkokra vágjuk, majd sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel, valamint MAGGI Ét... |
0 komment
|
26 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.18 10:33
|
|
|
|
|
|
Göngyölt marhaszelet "viziverébbel"
|
A húsokat kicsit kiverem, sózom, az egyik oldalát borsozom mustárral megkenem és az ujjnyi csíkokra vágott szalonnát, párizsit,... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
kozlik1
2015.01.12 17:44
|
|
|
|
|
|
Párizsi sertésborda
|
A karajszeleteket kiklopfolom, majd sózom. A 20 dkg lisztből, a tejből és a tojásokból, csipet sóval, sűrű palacsintatésztát ke... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
viragbaba
2014.05.16 22:09
|
|
|
|
|
|
Serpenyős rakott burgonya
|
A megmosott burgonyát egészben feltesszük főni.
Míg fő, a bacont csíkokra vágva 1 evőkanál étolajjal serpenyőben félig megsütj... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
bartfaiandrea
2014.01.11 19:30
|
|
|
|
|
|
Párizsi szelet
|
A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk, aztán megsózzuk, kicsit megborsozzuk. Egy zárható tetejű műanyag tálba lerakunk egy réteg ... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.04 09:08
|
|
|
|
|
|
Párizsis brassói
|
A párizsit ás a szalonnát olajon összepirítjuk a fokhagymával.és a majoránnával.A meghámozott és kockára vágott burgonyát olajb... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2012.12.19 15:37
|
|
|
|
|
|
Zöldborsófőzelék rántott párizsival
|
A fagyos zöldborsót feltesszük főni annyi vízbe, amennyi éppen ellepi, sózzuk. Közben világos rántást készítünk, amit hideg tej... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
melibaby66
2012.07.04 20:48
|
|
|
|
|
|
Párizsi hagyma leves.
|
A hagymát megtisztítjuk, vékony csíkokra vágjuk, majd egy lábosban vajon megfonnyasztjuk.
Borral és az erőlevessel felöntj... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.28 13:46
|
|
|
|
|
|
Spanyol pite
|
A tojások fehérjét habnak verjük,a sajtot, párizsit és az uborkát kockákra vágjuk.
A sárgákat tálba öntjük, robotgéppel hozzák... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.29 22:09
|
|
|
|
|
|
Rántott párizsi
|
A párizsit kb. 1 cm vastagságúra szeleteljük.
Lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk.
Forró olajban mindkét oldalát ar... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
tigerx27
2012.03.18 22:01
|
|
|
|
|
|
|