|
Pizzás párnácska
|
A liszthez hozzáadjuk a sütőport,sót,ecetet,vizet, tojást,borsot,és végül hozzámorzsoljuk a margarint.Jól összedolgozzuk.Egy tál... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
gizelszil
2012.03.07 23:04
|
|
|
|
|
|
Párizsi saláta
|
A burgonya héját lehúzom, apró kockákra vágom.
A megfőtt tojásokat, a párizsit és az uborkát is kockákra vágom.
A vöröshagymá... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.01 05:56
|
|
|
|
|
|
Betyár batyu
|
Előkészítjük a tölteléket:a kolbászt,a szalonnát,a hagymát,a párizsit apróra vágjuk.A sajtot lereszeljük.Ezeket jól összekeverj... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
zsugabubuspaci
2012.01.24 06:29
|
|
|
|
|
|
Párizsi krém
|
A tejszínt a cukorral felforraljuk (110-120 fokosnak kell lennie , ezt körülbelül 5 perces forralással érjük el ) . Hozzákeverj... |
1 komment
|
28 ember kedveli
|
gigi55
2012.01.11 19:02
|
|
|
|
|
|
Patisszonpogácsa...
|
A meghámozott patiszont szálasra legyaluljuk, besózzuk, és fél órán át állni hagyjuk.
Ezután kinyomkodjuk, és a ledarált ... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.10 07:31
|
|
|
|
|
|
|