|
Bulgur gombával és csikemellel...
|
A megtisztított csirkemellet apró kockára vágjuk és olívaolajon megsütjük, majd félre tesszük.
A hagymát apró kockára vágjuk,... |
2 komment
|
12 ember kedveli
|
simocsi
2018.03.21 16:59
|
|
|
|
|
|
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
|
A vajat az olajjal együtt felforrósítjuk, és az apróra vágott hagymát és édesköményt puhára pároljuk benne.
Hozzáadjuk a riz... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
taszat
2018.02.14 19:11
|
|
|
|
|
|
Részeges nyúl
|
Karikákra vágjuk a zöldséget és a hagymát. A vörösborban a fűszerekkel ízesítve puhára főzzük, majd kihűtjük.
Lehártyázzuk é... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
barklara
2018.02.11 20:44
|
|
|
|
|
|
Cukkinis, padlizsános egytálétel
|
A cukkinit és a padlizsánt megtisztítjuk és megmossuk. A cukkinit félbevágjuk és felszeleteljük. A padlizsánt felkockázzuk. A h... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
taszat
2018.01.27 18:18
|
|
|
|
|
|
Pirított gomba sárgarépával
|
A gombafejeket cikkekre vágjuk, a lábakat is feldaraboljuk. A répát felszeleteljük, és megdinszteljük egy kicsit az olívaolajba... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
taszat
2018.01.27 17:34
|
|
|
|
|
|
Kagylótészta hurkával
|
1. A brokkolit rózsáira bontjuk, leöblítjük, majd kevés sóval és a babérlevéllel ízesített, forrásban lévő vízbe dobjuk (ha mél... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
taszat
2017.12.31 16:10
|
|
|
|
|
|
Krémsajtos-fűszeres harcsafilé
|
A harcsafilére csepegtessük rá a citromlevet, majd sózzuk, ízlés szerint szórjuk meg a halfűszerkeverékkel és hagyjuk legalább ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
taszat
2017.12.25 22:09
|
|
|
|
|
|
Tárkonyos sertésraguleves
|
A hagymát felaprítjuk, olajon megpároljuk egy fazékban.
A zöldségeket felkarikázzuk, és a hagymára dobjuk, kevergetjük, és köz... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
henihencsi
2017.11.17 15:40
|
|
|
|
|
|
Gombás csirkemellragu
|
A csirkemellet csíkokra vagy kockákra vágjuk, a gombát szeleteljük, a hagymát felaprítjuk.A csirkemellet olajon megpirítjuk.Mel... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
henihencsi
2017.05.26 18:54
|
|
|
|
|
|
HAGYMATOKÁNY
|
a hagymát megtisztítjuk, majd felszeleteljük
forró olajra rádobjuk, megszórjuk a fűszerekkel, néhány percig pároljuk folytonos... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
bodoban
2016.11.03 12:17
|
|
|
|
|
|
|