|
Chilis koktélrákos tészta
|
Ha fagyasztott koktél rákot használunk, akkor szobahőmérsékleten olvasszuk ki, majd csepegtessük le.
A tésztát forrásban lévő,... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
marcsi1989
2012.03.16 11:20
|
|
|
|
|
|
Bakonyi sertésborda
|
A hús kiklopfoljuk, megsózzuk, forró olajon elősütjük, majd félretesszük. A visszamaradt zsiradékban üvegesre pirítjuk a kockár... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
nagycina
2012.03.16 07:34
|
|
|
|
|
|
Habos almás pite
|
Az almát meghámozzuk, lereszeljük, cukorral, fahéjjal ízesítjük, és megpároljuk. Szobahőmérsékletűre hűtjük.
A lisztet, a s... |
1 komment
|
36 ember kedveli
|
kormilla
2012.03.09 10:28
|
|
|
|
|
|
Bakonyi sertésszelet
|
A sertéshúst szeletekre vágjuk, jól kiverjük, és sózva, majd lisztben megforgatva mindkét oldalát halványra sütjük, s megfelelő... |
1 komment
|
80 ember kedveli
|
xamada
2012.03.02 09:45
|
|
|
|
|
|
Scsí leves Barátom kedvence
|
A húsból és a zöldségből a liter vízzel húslevest főzünk. A karikára vágott hagymát és a finomra gyalult fejes káposztát vagy s... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
laci50
2012.02.28 18:53
|
|
|
|
|
|
Knédli
|
Az élesztőt csészébe öntjük a cukorral és a meleg (nem forró!) tejjel, jól elkeverjük, és hagyjuk felfutni.
A felfutott éleszt... |
2 komment
|
12 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.27 16:49
|
|
|
|
|
|
Debreceni tokány
|
A húst megmossuk és 1 cm vastagságú, 5 cm hosszúságú csíkokra vágjuk.
A csíkokra vágott szalonnát zsírjára sütjük, majd sárgá... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.26 17:22
|
|
|
|
|
|
Gombás sertésfalatok vadasan
|
A húst felkockázzuk, a gombát cikkekre daraboljuk. A hagymát kockákra vágjuk és kevés olajon üvegesre pároljuk. Hogy ez a folya... |
1 komment
|
26 ember kedveli
|
isti53
2012.02.24 19:20
|
|
|
|
|
|
Kapros túrófasírt zöldborsós kölessel
|
A burgonyát hámozzuk meg és egészben közepes lángon főzzük puhára. Mossuk meg a kölest és kevés olívaolajban pároljuk meg az ap... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
cocco
2012.02.23 14:04
|
|
|
|
|
|
|