|
Újévi töltött malac...
|
A malacot kivül-belül megdörzsöljük citrommal, majd sóval.
Közben elkészítjük a tölteléknek valót .
A töltelékhez a h... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.28 13:13
|
|
|
|
|
|
Bácskai csirkemáj-pirított tarhonyával...
|
A tarhonyához a vizet felforraljuk. A hagymát nagyon apróra összevágjuk, majd egy serpenyőben az olajon megfuttatjuk a hagymá... |
0 komment
|
28 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.27 07:10
|
|
|
|
|
|
Fűszeres padlizsánkrém...
|
A padlizsánt megmossuk, majd sütőben 200 fokon puhára sütjük. Ezután kicsit pihentetjük, majd lehúzzuk a héját, és fakéssel p... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.26 06:05
|
|
|
|
|
|
Csőben sült brokkoli...
|
A brokkolit rózsáira szedjük, megmossuk, és kevés vízben megpároljuk. (A mélyhűtöttet nem
kell előtte felengedni.)
Egy t... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.26 05:08
|
|
|
|
|
|
Mandulás csirke-zöldborsóval---
|
A csirkehúst megmossuk, lehúzzuk a bőrét, a húst feldaraboljuk, és tálba tesszük. A hagymát, a fokhagymát megtisztítjuk, és a... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.23 13:41
|
|
|
|
|
|
Csirkemell gyümölcsmártásban
|
A csirkemellet lebőrözzük, kicsontozzuk, megmossuk, szárazra töröljük, és csíkokra vágjuk. A rebarbarát megmossuk, leszálkázzuk... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
isti53
2011.12.22 13:31
|
|
|
|
|
|
Bográcsgulyás
|
1. A lábszárat valamivel kisebb kb. 2 centis
kockákra vágjuk, mintha pörköltet készítenénk.
A hagymát megtisztítjuk, és egy... |
2 komment
|
9 ember kedveli
|
xamada
2011.12.20 16:28
|
|
|
|
|
|
Szenegáli csirkemell
|
A csirkemellfiléket jól kiklopfoljuk. (Igyekezzünk téglalap alakúra!) Fűszerezzük, és ízesítjük, majd a közepére helyezzük a sz... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
donaldduck
2011.12.19 22:24
|
|
|
|
|
|
Legényfogó leves
|
Az olajon aranybarnára pirítjuk az apróra vágott hagymát. Rárakjuk a kis kockára vágott húst. Kifehéredése után hozzáadjuk az u... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
kepenyestibor
2011.12.18 12:24
|
|
|
|
|
|
|