|
Káposztàs tèszta
|
Elkészítés:
A káposzta külső leveleit távolítsd el, majd mosd meg, vágd négy részre, és reszeld le. Hagyd állni 10-15 perci... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
henihencsi
2016.08.11 22:03
|
|
|
|
|
|
Eredeti dobostorta
|
A vajat a porcukorral keverd habosra. Add hozzá a tojássárgákat, szitáld bele a lisztet, és végül óvatosan forgasd bele a kemén... |
0 komment
|
22 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.09 13:25
|
|
|
|
|
|
Almás pite (paleo)
|
A tésztához a száraz hozzávalókat vegyítsd el, add hozzá a tojássárgákat, a kókuszolajat, a citromlevet és csak annyi kókuszkré... |
2 komment
|
3 ember kedveli
|
noble
2015.10.03 09:17
|
|
|
|
|
|
Sonkás rakott tészta
|
A tésztát főzd meg enyhén sós, lobogó vízben, ahhoz, hogy a végeredmény igazán jó legyen, ne főzd puhára, még a fog keménynél i... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
jolika66
2015.06.22 18:16
|
|
|
|
|
|
Spenótos tészta
|
A tésztát főzd félkeményre sós, forró, lobogó vízben. Amíg elkészül, addig a spenóttal is megleszel.
A spenót leveleit mosd á... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.11 19:00
|
|
|
|
|
|
Répatorta
|
A répákat tisztítsd meg, reszeld le, majd vékonyan vajazz és lisztezz ki egy 26 centiméter átmérőjű tortaformát. Alaposan kever... |
1 komment
|
7 ember kedveli
|
jolika66
2015.04.20 19:15
|
|
|
|
|
|
Répatorta
|
A répát hámozd meg és reszeld le. A cukrot a tojássárgákkal és az olajjal alaposan keverd ki, majd szórd bele a répát. A sütőpo... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.03.27 18:54
|
|
|
|
|
|
Cékla leves
|
Reszeld le a megpucolt céklát (nagy fokon),majd olajon párold kb. 10 percig, adj hozzá ízlés szerint sót. Öntsd fel 1 liter víz... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.10.21 10:42
|
|
|
|
|
|
Almás kalács
|
Mint az almás pitéhez, készítsd el a tölteléket. Hámozd meg az almát és nagylyukú reszelőn reszeld le. Ízlés szerint cukrozd me... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
wirag
2012.10.19 11:44
|
|
|
|
|
|
Omlós marhaszelet spárgával
|
A marhahúst szeleteld fel, és vágd kisebb kockákra. Kevés olajon pirítsd meg a húsdarabok mindkét oldalát, majd sózd, borsozd... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.31 21:32
|
|
|
|
|
|
|