|
Göngyölt marhaszelet "viziverébbel"
|
A húsokat kicsit kiverem, sózom, az egyik oldalát borsozom mustárral megkenem és az ujjnyi csíkokra vágott szalonnát, párizsit,... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
kozlik1
2015.01.12 17:44
|
|
|
|
|
|
Rizlinges marhasült vincellérné módra
|
A húst bedörzsöljük sóval,majd forró zsíron mindkét oldalán pirosra sütjük.Kiemeljük,a visszamaradt zsiradékon pedig megfuttatj... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.24 20:13
|
|
|
|
|
|
Velős pirítós
|
A gorombára aprított hagymát megdinszteljük a zsírban, majd rárakjuk a velőt. Sózzuk, borsozzuk, és erős tűzön alaposan lepirít... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
redrozsa
2012.07.01 21:14
|
|
|
|
|
|
Gesztenyés zellerkrémleves...
|
A gesztenyét kb. 35-40 perc alatt puhára főzöm, meghámozom. A zöldségeket megtisztítom, a hagymát finomra, a zellert és a bur... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.26 07:58
|
|
|
|
|
|
|