|
Ropogós csirkefalatok
|
Ha már járatos vagy a panírozásban, nem lesz nehéz dolgod: mielőtt nekiállnál a sütésnek, a csirkéket tisztítsd meg, majd klopf... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.17 23:22
|
|
|
|
|
|
Sertésragúleves gazdagon !
|
Egy serpenyőben felmelegítem az olajat és ráteszem a kockára vágott hús pirítani.
Ezek után beleteszem még a hagymát is, kever... |
0 komment
|
18 ember kedveli
|
ibolya58
2013.03.04 22:05
|
|
|
|
|
|
Darálthúsból-Pásztor pite
|
A serpenyőt felforrósítom, amikor már füstöl, beleöntöm az olajat, majd a darált húst (50dkg) és addig pirítom, amíg szint nem ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
galambjani
2013.02.16 22:30
|
|
|
|
|
|
Marinált sült csirke
|
A csirkét a "spachtcock" módszerrel előkészítjük. A "spachtcock" módszer egyfajta előkészületet jelent a csirke sütéséhez. ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
fordgtr
2013.02.02 22:07
|
|
|
|
|
|
Mentás ragu sült burgonyával !
|
A húst apró kockákra felvágom ,a serpenyőben melegített olajban kb: 10 percig pirítom , párolom .
Ezután adom hozzá az apríto... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
ibolya58
2013.01.29 22:31
|
|
|
|
|
|
Parmezános baconos pogácsa
|
Ebből az adagból 15 db pogácsa lesz.
A bacon szeleteket szárazon megpirítom egy serpenyőben , majd kis kockákra felvágom .
... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
ibolya58
2013.01.04 22:38
|
|
|
|
|
|
Sörben sült lapocka !
|
Először a húst készítem elő, a felesleges zsírt levágom róla, s azután összekeverem a páchoz valókat.
A sót, pirospaprikát, b... |
2 komment
|
7 ember kedveli
|
ibolya58
2012.12.19 22:04
|
|
|
|
|
|
Narancsos kacsacomb
|
Az egész kacsát feldaraboljuk, majd a zsírosabb, bőrös részeket lefejtjük, egy serpenyőben - pici vizet aláöntve - kisütjük (íg... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
buki1298
2012.12.18 15:58
|
|
|
|
|
|
Tejszínes-paradicsomos-édesköményes spagetti.
|
Az apróra vágott édesköményt, vöröshagymát és fokhagymát margarinon megpároljuk. Hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot, majd... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.23 15:11
|
|
|
|
|
|
|