|
Pasta a la carbonara
|
A tésztát sós, olajos vízben kb 10 perc alatt készre főzöm, majd leszűröm. Az olívaolajat felhevítem, közben a bacont felcsíkoz... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
eva23
2013.12.08 16:41
|
|
|
|
|
|
Zöldséges tarja
|
A tarjákat besózom,borsozom,és mustárral bekenem mindkét oldalán. A tepsit kikenem a zsírral,majd beleteszem a húsokat sorban.... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
magdusi
2013.11.30 19:43
|
|
|
|
|
|
Részeges nyúl
|
A pataki tálat beáztatjuk egy félórát,majd a csíkokra vágott szalonnát beletesszük az aljába.. Az összedarabolt nyulat fűszere... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
magdusi
2013.11.14 01:03
|
|
|
|
|
|
Tárcsán sült csirkecomb
|
A csirkecombokat kicsontozom, kicsit kiklopfolom, a magyaros csirkepácot bekeverem az olajjal és a csirkecombot bepácolom. Kb. ... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
birann
2013.07.18 22:23
|
|
|
|
|
|
Milánói sertésborda
|
A forró zsiradékban üvegesre dinsztelem a vöröshagymát, majd benne a fokhagymát. Átpirítom benne a sonkát is, majd ráteszem a g... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
mines80
2013.07.08 00:50
|
|
|
|
|
|
Fűszeres hússal töltött burgonyalepény
|
A burgonyát lereszelem és hagyom állni egy ideig, majd a levét kinyomkodom .
Ezután hozzáadom a lisztet, a sót, borst és a toj... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
ibolya58
2013.04.10 21:41
|
|
|
|
|
|
Sertésragúleves gazdagon !
|
Egy serpenyőben felmelegítem az olajat és ráteszem a kockára vágott hús pirítani.
Ezek után beleteszem még a hagymát is, kever... |
0 komment
|
18 ember kedveli
|
ibolya58
2013.03.04 22:05
|
|
|
|
|
|
Bakonyi betyárleves
|
Kevés olajon megdinsztelem a hagymát, majd ráteszem a füstölt szalonnát, rá a húst és fehéredésig pirítom. Ezután megszóróm pir... |
2 komment
|
10 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.03 08:23
|
|
|
|
|
|
Kijevi samsa !
|
A lisztet egy tálba szitálom , a tojást elkeverem a vízzel és a liszthez öntöm .
Hozzákeverem a sót és kidolgozom a tésztát al... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
ibolya58
2013.02.02 22:34
|
|
|
|
|
|
|